ΗΜΑΘΙΑ posted by

Στο Σύνταγμα και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στο Σύνταγμα και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στην Αθήνα βρέθηκε από το πρωί της Κυριακής ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Στην πλατεία Συντάγματος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με άλλους Ημαθιώτες που επίσης συμμετείχαν στο συλλαλητήριο όπως και με πολιτικά πρόσωπα, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με καλούς φίλους του και υποστηρικτές του.

Στη φωτογραφία, δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.
Στο ένα, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία Στέφανο Αποστολίδη (και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας), την κυρία Αποστολίδη και την παρέα τους. Και στην άλλο, ο πρώην βουλευτής ΝΔ Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιος μαζί με τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Άλλη μια δυναμική εμφάνιση για τον Λάζαρο που ήδη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις βουλευτικές εκλογές. Όμως σε σχέση με το συλλαλητήριο της Αθήνας, η παρουσία του δεν σχετίζεται με αυτό, καθώς ήταν μια καθαρά προσωπική υπόθεση, εντελώς δική του ως Μακεδόνας. Και όσοι τον ξέρουν καλά, ξέρουν επίσης ότι θα έκανε το ίδιο, έτσι κι αλλιώς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *