ΗΜΑΘΙΑ posted by

Από την Ημαθία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μην υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Από την Ημαθία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να μην υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο Αντώνης Καγκελίδης, ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτιστικών Συλλόγων ( Σ.ΠΟ.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας και επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής που διοργάνωσε το σημερινό συλλητήριου της Βέροιας, προλόγησε την εκδήλωση και όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, στα επόμενα σχέδια της Επιτροπής είναι και η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Σκοπός της επίσκεψης στον Πρόεδρο, εφόσον γίνει εφικτή και πριν τη συζήτηση στη Βουλή, είναι να ζητηθεί η παρέμβασή του, ώστε να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς δημοψήφισμα. Αποκάλυψε επίσης ότι σε περίπτωση που η Βουλή ψηφίσει θετικά για τη Συμφωνία, η Συντονιστική Επιτροπή, προφανώς και σε πλαίσιο πανελλαδικής συννενόησης, θα καλέσουν τον Προκόπη Παυλόπουλο σε παραίτηση απο τη θέση του, προκειμένου να μην υπογραψει τη Συμφωνία και να τη μπλοκάρει.

Το σενάριο της “παραίτησης” του προέδρου της Δημοκρατίας, δεν ακούγεται για πρώτη φορά. Είναι κάτι που αρχίζει να κυκλοφορεί ευρύτερα, μάλλον όμως  ως ευσεβής πόθος παρά ως κάτι που έχει βάση και μπορεί να συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, κοντός ψαλμός, αλληλούια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *