ΒΕΡΟΙΑ posted by

Τα… “φλουριά” του Γιώργου Μιχαηλίδη και το… debate με τον Θανάση Γικόνογλου

Τα… “φλουριά” του Γιώργου Μιχαηλίδη και το… debate με τον Θανάση Γικόνογλου

Ο τυχερός της βασιλόπιτας του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Μιχαηλίδης όμως λίγο νωρίτερα, το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) Βέροιας είχε φροντίσει να στείλει το δικό του… “φλουρί” στη Φώφη Γεννηματά, μέσω μιας ιδιαίτερα αυστηρής δημόσιας τοποθέτησήσης του, σε σχέση με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, που την ανάρτησε στο διαδίκτυο γράφοντας:

“Το ΠΑΣΟΚ ανοίχτηκε προς τα αριστερά. Έγινε ΚΙΝΑΛ. Ενσωματώθηκε σε αυτό, το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ. Το ανύπαρκτο πολιτικά Ποτάμι έφυγε νωρίς, η ανύπαρκτη πολιτικά ΔΗΜΑΡ έφυγε σήμερα. Τελικά τι απέμεινε; Πόσες ηλιθιότητες ακόμη θα υπομείνουμε και πόσους νεκρούς θα αναστήσουμε ακόμη;

Και τελικά Φωφη ποιους είχες δίπλα σου; Τους προδότες και τους καρεκλοκένταυρους.

Πρόλαβες να δώσεις στήριγμα και σε άλλον αποτυχημένο προδότη, τον Μπουτάρη. Ευτυχώς αυτός έφυγε μόνος του. Ποσα λάθη ακόμη;…”

Η τοποθέτηση του Γιώργου Μιχαηλίδη προκάλεσε αρκετή συζήτηση και έχει διαίτερη σημασία η “συμμετοχή” στο debate του γνωστού στελέχους του Κινήματος (ένα είναι το Κίνημα), Θανάση Γικόνογλου που τοποθετήθηκε με τη σειρά του, γράφοντας:

“Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται ένα νέο πολιτικό αφήγημα που να εκπροσωπεί τους προβληματισμούς της ελληνικής κοινωνίας,των νέων,των επαγγελματιών και των εργαζομένων. Να αποτινάξει την εξουσιομανία τον καρεκλοκενταυρισμό, τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό. Να δίνει όραμα και διέξοδο στις σημερινές προκλήσεις και να υπερασπίζεται τα δίκαια της πατρίδας και των μη προνομιούχων. Τότε θα ανοικοδόμησει μια νέα σχέση με τους Έλληνες και θα έχει παρόν και μέλλον στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *