ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

ΚΙΝΑΛ: Έναρξη προεκλογικών συγκεντρώσεων, για τις περιφερειακές εκλογές στην Ημαθία

ΚΙΝΑΛ: Έναρξη προεκλογικών συγκεντρώσεων, για τις περιφερειακές εκλογές στην Ημαθία

Ξεκινά τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, ενόψει των περιφερειακών εκλογών, ο συνδυασμός “Πράξεις για τη Μακεδονία” του υποψήφιου περιφερειάρχη Χρήστου Παπαστεργίου, που υποστηρίζεται και απο το ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zoomerang.gr στις αρχές Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση όπου θα παρουσιαστούν και κάποιοι εκ των τοπικών υποψηφίων του συνδυασμού στην Ημαθία (μεταξύ των υποψηφίων ακούγεται πως θα είναι, ο γιατρός Χρήστος Κούτρας, ο Χρήστος Πριονίδης απο την Αλεξάνδρεια κ.α.). Στην ίδια εκδήλωση εκτός απο τους υποψήφιους θα παρουσιαστεί και το πρόγραμμα του συνδυασμού γαι την Ημαθία και βασικά στοιχεία του προγράματος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που ενδιαφέρουν και την περιοχή μας.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα γίνουν και σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας και αφού ολοκληρωθούν θα πραγματοποιηθεί μια κεντρική περιφερειακή εκδήλωσηστη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” όπου ο Χρήστος Παπαστεργίου θα παρουσιάσει την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του, τα βασικά στοιχεία του προγράμματόςτου καθώς και το σύνολο (σχεδόν) των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *