ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ψηφίζουμε τον πρωταθλητή Άνθιμο Κελεπούρη ως καλύτερο Έλληνα αθλητή στίβου στην κατηγορία Κ18

Ψηφίζουμε τον πρωταθλητή Άνθιμο Κελεπούρη ως καλύτερο Έλληνα αθλητή στίβου στην κατηγορία Κ18

Ανάρτηθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο πίνακας των υποψηφίων ως καλύτεροι Έλληνες Αθλητές Στίβου για την χρονιά που μας πέρασε. Ανάμεσα τους, στην κατηγορία Κ18, ειναι και ο βεροιώτης πρωταθλητής του Βάδην, Άνθιμος Κελεπουρης, ο οποίος το 2018 αναδείχθηκε πέμπτος (5ος) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βάδην Κ18 και όγδοος (8ος) στην Ολυμπιάδα Νέων.

Ο νεαρός Ημαθιώτης πρωταθλητής είναι γιός του γνωστού βεροιώτη χοροδιδάσκαλου, Αντώνη Κελεπούρη (“Κύκλος Ερατεινός”) και ανεψιός ενός απο τους πλέον γνωστούς πανελληνιονίκες και διεθνείς πρωταθλητές στίβου στο Βάδην, του Νίκου Κελεπούρη ο οποίος συνεχίζει την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό ως προπονητής στίβου και είναι ο άνθρωπος που με την δουλειά, την εμπειρία του, τις ειδικές γνώσεις που διαθέτει και την άρτια επιστημονική κατάρτησή του, έχει εξελίξει το Βάδην σε άθλημα της… Ημαθίας!

Έχοντας λοιπόν έναν τέτοιο άξιο και δημιουργικό προπονητή στο πλευρό του και μια εξ ίσου υποστηρικτική οικογένεια να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και σε ότι χρειαστεί, ο Άνθιμος Κελεπούρης δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και χάρη στην προσωπική προσπάθεια και θέλησή του, να ξεκινά την κατάκτηση των διεθνών διακρίσεων απο την εφηβική ηλικία του.

Σίγουρα εάν συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς, το μέλλον που ανοίγεται μπροστά του είναι λαμπρό και ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την προσπάθειά του (όπως όλων των νέων Ελλήνων που μας φέρνουν παρόμοιες διακρίσεις) και πρέπει να το κάνουν ειδικά οι Ημαθιώτες καθώς αυτός ο τόπος ανέκαθεν είχε να παρουσιάσει λαμπρά δείγματα πρωταθλητών στον χώρο του στίβου (όπως και σε άλλα αθλήματα) και έτσι πρέπει να συνεχίσει.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Και για να μη… “ξεφεύγουμε” απο το κύριο θέμα:
Ο Άνθιμος διεκδικεί με την ψήφο των Ημαθιωτών φίλων αλλά και όλων των ανθρώπων που αγαπούν τον στίβο και στηρίζουν την προσπάθειά του, να αναδειχθεί ο καλύτερος Έλληνας Αθλητής στην Κατηγορία Κ18 (κάτω των 18 ετών) και το δικαιούται.

Ψηφίζουμε λοιπόν τον Άνθιμο Κελεπούρη για τον καλύτερο Έλληνα Αθλητή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ΣΕΓΑΣ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ:
Μόνο εναν αθλητή σε όλες τις κατηγορίες μπορείτε να τσεκάρετε .
ΠΡΟΣΟΧΗ (δις) μπορείτε να ψηφίζετε μόνο μια φορά από τον server σας . Αν πάει να ψηφίσει κάποιος άλλος από την οικογένεια ή είστε σε μαγαζί και παίρνετε wifi από το ίδιο modem δεν θα κάνει δεκτή την άλλη ψήφο άσχετα αν το κάνετε από το κινητό σας.
TIP: Γι αυτό είναι καλύτερα να βάλετε δεδομένα στο κινητό και να ψηφίσετε.

Στη φωτογραφία ένα δίδυμο παράδειγμα της θετικής πλευράς της Ημαθίας: Ο Άνθιμος Κελεπούρης μαζί με τον θείο του και προπονητή του, Νίκο Κελεπούρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *