ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η βασιλόπιτα της TASTY FRUIT (φώτο)

Η βασιλόπιτα της TASTY FRUIT (φώτο)

Η δυναμικά ανερχόμενη Ημαθιώτικη μονάδα τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής φρούτων και λαχανικών TASTY FRUIT των Στέφανου Αποστολίδη και Βασίλη Νικολόπουλου πραγματοποίησε κι εφέτος στις εγκαταστάσεις της, στη Βέροια, την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της νέας χρονιάς.

Παρουσία στελεχών, εργαζομένων και συνεργατών της εταιρείας, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας τήρησαν το έθιμο και έδειξαν ότι εκτός από τους σύγχρονους βηματισμούς που πραγματοποιούν στον χώρο του εμπορίου και των εξαγωγών, ξέρουν να τηρούν ταυτόχρονα και την παράδοση.

Η εταιρεία TASTY FRUIT με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. που διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, τυποποιεί και διακινεί και με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών της, περίπου 20 εκατομμύρια κιλά το χρόνο, διαφόρων φρούτων και λαχανικών, τόσο στην ελληνική όσο και στις ευρωπαϊκές αγορές και εξελίσσεται δικαίως σε μια από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικές μονάδες του κλάδου.

Εκτός αυτών ένα απο τα βασικά πλεονεκτήματά της, είναι ότι ξέρει να τιμά τους εργαζόμενους και τους συνεργάτης της. Και η εκδήλωση που διοργάνωσε προ ημερών για τη βασιλόπιτα είναι χαρακτηριστική.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *