ΒΕΡΟΙΑ posted by

Κουφόπουλος για Μπατσαρά: Παραιτήθηκε απο τον συνδυασμό αλλά παραμένει στο πλευρό της (δήλωση)

Κουφόπουλος για Μπατσαρά: Παραιτήθηκε απο τον συνδυασμό αλλά παραμένει στο πλευρό της (δήλωση)

Μέσω facebook επέλεξε ο Αντώνης Κουφόπουλος, για να δώσει διευκρινήσεις για την πολυσυζητημένη αναθεώρηση της στάσης του, σε σχέση με την υποψήφια δήμαρχο Βέροιας, Γεωργία Μπατσαρά καθώς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα σχολιάζεται ευρέως ο πιθανός λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει απο υποψήφιος του συνδυασμού της.

Όπως είναι γνωστό, ο αντιπρόεδρος τη Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας, της Νέας Δημοκρατίας, ήταν απο τα πρόσωπα που έβαλαν “γερή πλάτη” για να πάρει η Γεωργία Μπατσαρά το γαλάζιο κομματικό χρίσμα και ήταν απο τους πρώτους που “ανακοινώθηκε” ανεπίσημα ότι θα είναι μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό της. Στο πλαίσιο αυτό ο Αντώνης Κουφόπουλος προχώρησε και σε αντίστοιχες ενημερωτικές επαφές με φίλους του, ενώ συμμετείχε ενεργά στην οργανωτική υποστήριξη των διαδικασιών “εκκίνησης” του συνδυασμού (ανώνυμου για την ώρα…) της υποψήφιας δημάρχου Βέροιας της Νέας Δημοκρατίας.

Εντελώς ξανφνικά όμως, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι “διαφωνούσε” σε πολλά σημεία μαζί της και προκειμένου να μην είναι “εμπόδιο” στην προσπάθεια του συνδυασμού, επέλεξε να αποσυρθεί οικοιοθελώς, ενημερώνοντας μάλιστα όσους είχαν σπεύσει να σταθού στο πλευρό του.

Καθώς όμως οι φήμες αυτές έκαναν λόγο για “ρήξη”, ο Αντώνης Κουφόπουλος έκρινε σκόπιμο να προχωρήσει σε διευκρινήσεις, μέσω δημόσιας δήλωσής του, επιβεβαιώνοντας ξανά την αποχώρησή του, επικαλούμενος όμως “προσωπικούς λόγους”, ενώ δηλώνονταςότι παραμένει στο πλευρό της, αναφέρει σχετικά:

“Επειδή τελευταία πολλά σάιτς αναφέρονται στο πρόσωπό μου και συγκεκριμένα για την αποχωρησή μου αποτο ψηφοδέλτιο της Γεωργίας Μπατσαρά έχω να δηλώσω τα εξής. Ήμουν απο τους πρώτους που στήριξαν την υποψηφιότητα της και θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγω απο κοντα της. Ο λόγος που αποχώρησα απο υποψήφιος είναι ένας και μοναδικός. Ενα πρόβλημα υγείας που ενέσκηψε στην οικογένειά μου με αναγκάζει να αποσυρθ’ω. Δηλώνω ομως ότι είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή δίπλα στη υποψήφια που στηρίζει και η Νέα Δημοκρατία, την Γεωργία Μπατσαρά. Με εκτίμηση, Αντωνης Κουφοπουλος αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οργανωτικού ΝΔ Νομού Ημαθίας.”

Τον Αντώνη Κουφόπουλο έσπευσε να ευχαριστήσει δημοσίως για τη στήριξή του, η ίδια η Γεωργία Μπατσαρά, μέσω δήλωσής της. Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη …με συγκινείς!” έγραψε η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας και θεωρητικά δείχνει να “έκλεισε” το θέμα. Έκλεισε όμως; Θα δείξει…

ΦΩΤΟ: Στη φωτογραφία, ο Αντώνης Κουφόπουλος (δεξιά) μαζί με τον Ηλία Μπατσαρά (αδελφό της υποψήφιας δημάρχου Βέροιας) σε παλιότερο στιγμιότυπο απο συμμετοχή τους σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *