ΗΜΑΘΙΑ posted by

Άλλος Θόδωρος Καρυπίδης είναι πρόεδρος του Άρη, προσωρινά και μόνο για “τυπικούς λόγους”

Άλλος Θόδωρος Καρυπίδης είναι πρόεδρος του Άρη, προσωρινά και μόνο για “τυπικούς λόγους”

Σε έντονο ύφος απάντησε ο Ημαθιώτης ισχυρός άνδρας του Άρη Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καρυπίδης, στον μεγαλομέτοχο της Λάρισας Αλέξη Κούγια, αναφορικά με την χθεσινή καταγγελία του δεύτερου στο ΔΣ της Λίγκας, ότι δεν είναι ο ίδιος πρόεδρος της ομάδας αλλά ένας άλλος… Θόδωρος Καρυπίδης, ο Καρυπίδης Θόδωρος του Ανέστη.

Ο “δικός” μας Θόδωρος Καρυπίδης (του Λαζάρου) δεν αρνείται ότι ο “άλλος” Θόδωρος Καρυπίδης (του Ανέστη) είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, όμως διαβεβαιώνει ότι αυτό γίνεται στην παρούσα στιγμή, μόνο για τυπικούς λόγους καθώς υπάρχουν ασυμβίβαστα με κάποιες απο τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Το έντονο ύφος της απάντησης του Ημαθιώτη επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη οφείλεται προφανώς στα υπονοούμενα που αφήνει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μάλιστα αναφέρεται και ιδιαίτερα υποτιμητικά στην “Ειρηνούπολη” γράφοντας για “Ειρηνοχώρι Ημαθίας που απαριθμεί επτά σπίτια” (προφανώς το μπερδεύει με το Ζερβοχώρι).

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά:

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λήγκ, ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε στα μέλη του Συνεταιρισμού έγγραφα από το Γ.Ε.ΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) όπου πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης εμφανίζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος όμως, δεν είναι ο γνωστός Θόδωρος Καρυπίδης. “Πρόεδρος της ομάδας της συμπρωτεύουσας, εμφανίζεται ο Καρυπίδης Θόδωρος του Ανέστη, κάτοικος Ειρηνοχωρίου Ημαθίας που απαριθμεί επτά σπίτια και αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καρυπίδης του Ανέστη, κάτοικος Αγγελοχωρίου Ημαθίας. Ο Θόδωρος Καρυπίδης του Λαζάρου, δεν εμφανίζεται ούτε στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Άρης” αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, στα μέλη του Δ.Σ. της Σούπερ Ληγκ που μόλις το άκουσαν “έμειναν με το στόμα ανοιχτό” όπως ισχυρίζονται κάποιοι.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Άμεσα απάντησε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Αλέξη Κούγια, αρχικά με την εξής δήλωση:

“Θα πάρει τις απαντήσεις του για όλα ο Κούγιας στο επόμενο ΔΣ της λίγκας που θα είμαι κανονικά παρών. Και θα μας εξηγήσει πως παραβρίσκεται αυτός στις συνεδριάσειςμ ενώ διώκεται για κακουργήματα και στις 22 του μήνα κάθεται στο σκαμνί”.

Για να ακολουθήσει και μια δεύτερη δήλωση, λίγο μετά, όπου ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην αιωρούνται φήμες και ευφάνταστα σενάρια θέλω να ξεκαθαρίσω ότι λόγω των νέων μου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, που δημιουργούν ασυμβίβαστα, αναγκάστηκα να αφήσω για τυπικούς και μόνο λόγους τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί η παραμικρή αμφιβολία γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.
Υ.Γ.: Αυτοί που ψάχνουν και βρίσκουν πράγματα, δυστυχώς, λόγω ύψους και κόμπλεξ, φτάνουν πάντα μέχρι τη μέση… Αυτά που βρίσκονται…ψηλά, προσεχώς”.

1 Comment

  • Άρα για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους, δεν πρέπει να συμμετέχει στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα!!
    Άρα έχει δίκαιο ο Κούγιας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *