ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν “υπέρ” της Συμφωνίας, από πολιτιστικούς συλλόγους της Ημαθίας. Μετά τη Χαριέσσα ψηφίσματα κι από Άραχο- Πατρίδα

Ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν “υπέρ” της Συμφωνίας, από πολιτιστικούς συλλόγους της Ημαθίας. Μετά τη Χαριέσσα ψηφίσματα κι από Άραχο- Πατρίδα

Διαστάσεις χιονοστιβάδας αρχίζουν να λαμβάνουν οι αποφάσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ημαθίας, με τις οποίες κηρύσσονται ανεπιθύμητοι οι Ημαθιώτες βουλευτές που ψήφισαν “ΝΑΙ” στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μετά την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας παρόμοια απόφαση έλαβε και ο Ποντιακός Σύλλογος Αράχου δήμου Αλεξάνδρειας, ενώ αντίστοιχη απόφαση έλαβε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας “Ευστάθιος Χωραφάς”

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Η απόφαση του Συλλόγου της Πατρίδας αναφέρει σχετικά:

“Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλογου Πατριδας “ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ” κηρύσσει ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ σε όλες τις εκδηλώσεις του, εκείνους που ψήφισαν-κύρωσαν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών καθώς και εκείνους που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου (εξ. Υπουργούς κ. α.). Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που ενώ είχαν την δυνατότητα να αποτρέψουν την υπογραφή της συμφωνίας δεν το έπραξαν.
Ο ΑΓΩΝΑΣ θα συνεχιστεί πιο έντονος.  Καλεί δε την Π. Ο. Ε. να πράξει το ίδιο.
Πατρίδα 26/01/2019
Για το Δ. Σ. Ο Προεδρος
Καγκελιδης Αντωνιος

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΧΟΥ

Δείτε και την απόφαση του Ποντιακού Συλλόγου Αράχου δήμου Αλεξάνδρειας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *