ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η συμβολή των Εμπορικών Συλλόγων της Ημαθίας

Η συμβολή των Εμπορικών Συλλόγων της Ημαθίας

Το σχολιάζουμε ίσως με καθυστέρηση όμως έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε.
Αναφερόμαστε στην ξεχωριστή συμβολή που είχαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Ημαθίας στην επιτυχή διοργάνωση του πρόσφατου συλλαλητήριου που έγινε στη Βέροια, ως διαμαρτυρία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και οι τρεις Σύλλογοι (Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας) με ομόφωνες αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων τους, έδωσαν οδηγίες για κλείσιμο των καταστημάτων κατά την ώρα του συλλαλητήριου και οι δύο της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, παρείχαν ακόμη και διευκολύνσεις στα μέλη τους για να μεταβούν στη Βέροια. 

Η συμβολή των Εμπορικών Συλλόγων της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας, στο συλλαλητήριο της Βέροιας ήταν μια συμβολή σημαντική, πολύτιμη και δικαίως χαιρετίστηκε ιδιαίτερα από τους διοργανωτές του. 

Στη φωτογραφία, τρία μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, από αριστερά ο πρόεδρος Γιώργος Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας Πρόδρομος Κυριακού και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Σταμάτης, σε ένα περυσινό στιγμιότυπο όταν ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ήταν ο βασικός διοργανωτής αντίστοιχου συλλαλητήριου για τη Μακεδονία που έγινε στην Αλεξάνδρεια. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *