ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μια ξεχωριστή στιγμή για τη Νίκη Καρατζιούλα

Μια ξεχωριστή στιγμή για τη Νίκη Καρατζιούλα

Μια ξεχωριστή στιγμή για την περιφερειακή σύμβουλο Ημαθίας, Νίκη Καρατζιούλα ήταν η τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό της, από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ημαθίας “Δεσμός”, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε στη Βέροια για την κοπή της βασιλόπιτας.

Το Δ.Σ του Κοινωνικού Συνεταιρισμού αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει την πολύτιμη προσφορά της Νίκης Καρατζιούλα καθώς ως πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, βοήθησε καθοριστικά στο κοινωνικό έργο του και εργάστηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην στήριξη των παιδιών που βρίσκονται υπό την σκέπη του.

Το δώρο- έκπληξη προς την δραστήρια περιφερειακή σύμβουλο Ημαθίας ήταν μια προσωπογραφία της, χαραγμένη πάνω σε ξύλο, συμβολικά ως αναγνώριση της προσφοράς της και ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώντας κι από την πλευρά της, η Νίκη Καρατζιούλα ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στο να μου δοθεί ως δώρο για τη μικρή μου συμμετοχή στις δράσεις των παιδιών του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης «Δεσμός» αυτή η υπέροχη προσωπογραφία μου.Είναι από τα καλύτερα, ομορφότερα και σημαντικότερα για μένα δώρα της ζωής μου. Με συγκινήσατε με το μεγαλείο της ψυχής και σας χρωστώ. Εύχομαι να μπορέσω να ανταποδώσω”

Δίκαιη αναγνώριση για μια σημαντική κοινωνική προσφορά που σε ότι αφορά τη Νίκη Καρατζιούλα δεν περιορίζεται μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά ισχύει και για πολλές ακόμη δράσεις της ίδιας, που δεν γνωρίζουν δημοσιότητα, τις περισσότερες φορές από επιλογή της. Κι αυτό είναι που έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *