ΒΕΡΟΙΑ posted by

“Σηκώνει μανίκια” ο Μιχάλης Χαλκίδης, ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ξεκινά με ανοιχτή συγκέντρωση στη Μελίκη

“Σηκώνει μανίκια” ο Μιχάλης Χαλκίδης, ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ξεκινά με ανοιχτή συγκέντρωση στη Μελίκη

Ξεκίνημα προεκλογικού αγώνα από τη γενέτειρά του, τη Μελίκη, θα κάνει ο Μιχάλης Χαλκίδης, αυτή τη φορά ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και για τον σκοπό αυτό διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του “Αρχοντικού”.

“Σας καλούμε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο «Αρχοντικό» στη Μελίκη, στην πρώτη δημόσια ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη, για θέματα του Δήμου μας. Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα” αναφέρει η ανακοίνωση- πρόσκληση του συνδυασμού του πρώην βουλευτή Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κινητοποίηση που γίνεται για την εκδήλωση είναι μεγάλη, με σκοπό να καταγραφεί από την πλευρά της περιοχής του πρώην δήμου Μελίκης, μια συντριπτική υποστήριξη προς τον “δικό της” υποψήφιο δήμαρχο, ενώ είναι σίγουρα ότι στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν “δυνατά ονόματα” από όλο τον δήμο Αλεξάνδρειας που στέκονται στο πλευρό του Μιχάλη Χαλκίδη.

Με την εκδήλωση της Μελίκης, ο Μιχάλης Χαλκίδης φαίνεται πως βάζει ένα οριστικό “τέλος” σε όλη την φημολογία που εξακολουθούσε να υποβόσκει μέχρι και πρόσφατα, ότι δήθεν σχεδιάζει να μετακινηθεί στον δήμο Βέροιας, μετά τη συνεχή επιμονή τοπικών στελεχών της ΝΔ Βέροιας που τον πίεζαν προς την κατεύθυνση αυτή, λόγω “αδυναμιών” που -κατά τη γνώμη τους- εμφανίζει η υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά για τον δήμο Βέροιας.

Είναι η πρώτη δημόσια προεκλογική συγκέντρωση του Μιχάλη Χαλκίδη, που πλέον “σηκώνει μανίκια” ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, έχοντας ήδη προηγηθεί μια “κλειστή” συγκέντρωση στελεχών από την περιοχή της Αλεξάνδρειας, ενώ έχει ήδη εξαγγελθεί για το προσεχές διάστημα και μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, σε επίπεδο δήμου συνολικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *