ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Το ευχαριστώ του Κώστα Ναλμπάντη για την πρώτη του εκδήλωση ως υποψήφιος δήμαρχος

Το ευχαριστώ του Κώστα Ναλμπάντη για την πρώτη του εκδήλωση ως υποψήφιος δήμαρχος

Το δικό του «ευχαριστώ» για την πρώτη του εκδήλωση ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας εξέφρασε ο Κώστας Ναλμπάντης με ανακοίνωση που εξέδωσε στα μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Ναλμπάντης αναφέρθηκε στις συνδημότισσες και στους συνδημότες που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Μάνθος στην Αλεξάνδρεια (κλικ ΕΔΩ) και τα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στον απόηχο της πρώτης εκδήλωσης που πραγματοποιήσαμε ως παράταξη «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» την περασμένη Κυριακή στο Ξενοδοχείο Μάνθος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ που παραβρέθηκαν αλλά και όσους δνε μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά προέβαλαν το θέμα στα μέσα τους.

Ζητάμε συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλήψεις στη διοργάνωση, που ενδεχομένως να δυσκόλεψε την εργασία σας, και υποσχόμαστε ότι στην επόμενη εκδήλωση θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή χωροθέτηση των καθισμάτων ώστε να υπάρχει ικανοποιητικός χώρος για τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για το ραντεβού μας με συνέντευξη τύπου, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για τα θέματα που εσείς θα θέσετε με τις ερωτήσεις για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Ευχαριστούμε επίσης, τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα μας, και με την αθρόα τους προσέλευση γέμισαν ασφυκτικά το χώρο της εκδήλωσης εντός κι εκτός αιθούσης. Λάβαμε το ξεκάθαρο μήνυμα και προχωράμε μαζί τους σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα με καλή διάθεση για την επίτευξη της εκλογικής νίκης, ώστε το κεντρικό μας σύνθημα «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» να γίνει πράξη την προσεχή 4ετία.

Έως τότε, εύχομαι καλές δουλειές σε όλους, με υγεία.

Με εκτίμηση

Κώστας Ναλμπάντης

Υπ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up