ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η Μέρα Με τα Χρώματα, 17 Φεβρουαρίου στο Σέλι. Χρώμα και διασκέδαση πάνε βουνό με καμβά το χιόνι

Η Μέρα Με τα Χρώματα, 17 Φεβρουαρίου στο Σέλι. Χρώμα και διασκέδαση πάνε βουνό με καμβά το χιόνι

Στις 17 Φεβρουαρίου στο Σέλι, θα γίνει της… Μέρας Με τα Χρώματα (#MMTX). Είναι μια εκδήλωση γιορτής- φεστιβάλ που διοργανώνει η καλλιτεχνική ομάδα Sfina, θα πραγματοποιηθεί στο χιονοδρομικό κέντρο και θα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να παίξουν με τα χρώματα, να ακούσουν μουσική και να ζήσουν μοναδικές εκπλήξεις. Ιθύνων νους της ιδέας είναι ο σκηνοθέτης, και ιδρυτικό μέλος της ομάδας Sfina, Μάριος Σπύρογλου ο οποίος πρωτοπορεί και δημιουργεί μοναδικές δημιουργικές ιδέες χαράς και διασκέδασης, με χιόνι, χρώματα, μουσική πέρα από σκι και snowboard.

Στο Σέλι, η Sfina, ο Μάριος Σπυρόγλου και οι συνεργάτες του, θα στήσουν μία γιορτή με χρώματα, όπου το χιόνι ως πρώτη ύλη θα χρησιμοποιείται για γλυπτά, τσουλήθρες, ζωγραφική, ενώ θα υπάρχουν και χρωματιστά σλάλομ, χορευτικά, εκπλήξεις, που θα απευθύνονται σε όσους θέλουν να απελευθερωθούν, να παίξουν, να ζήσουν μία διαφορετική μέρα ή μια εμπειρία που θα θυμούνται. Είτε είναι 5 ή 75 χρονών.

Στις 17 Φεβρουαρίου στο Σέλι, οι συμμετέχοντες εκτός από τη διάθεσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους έξτρα ζευγάρια κάλτσες, αδιάβροχα μποτάκια ή ορειβατικά παπούτσια και ανάλογο ντύσιμο.

Ο συνδυασμός χιονιού-χρώματος που θα συμβεί την ημέρα αυτή στο Σέλι είναι κάτι πρωτόγνωρο που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τόσο στη διάρκεια των εκδηλώσεων της Μέρας Με τα Χρώματα όσο και στο after party.

Εισιτήρια συμμετοχής για το φεστιβάλ (γιορτή) 8 ευρώ, για φεστιβάλ και afterparty 10 ευρώ (στο after party η είσοδος είναι για άτομα άνω των 18 ετών).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *