ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Εντυπωσιάζουν οι φετινές συμμετοχές της Ημαθίας στη φετινή Fruit Logistica: Συγχαρητήρια από τον αντιπεριφερειάρχη (φώτο)

Εντυπωσιάζουν οι φετινές συμμετοχές της Ημαθίας στη φετινή Fruit Logistica: Συγχαρητήρια από τον αντιπεριφερειάρχη (φώτο)

Η παραγωγική Ημαθία κερδίζει τις εντυπώσεις στην διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica 2019 που άνοιξε και φέτος τις πύλες της, στο Βερολίνο, αποτελώντας για μια ακόμη φορά ένα κορυφαίο παγκόσμιο εμπορικό γεγονός.

Κάτι που έχει μεγάλη σημασία για την προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, στις διεθνείς αγορές, που για μια ακόμη φορά επιχειρείται μέσω της συμμετοχής της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αναπτύσσεται και στη φετινή Fruit Logistica και των κινήτρων που δόθηκαν στις τοπικές επιχειρήσεις για να συμμετέχουν εκεί.

Με το άνοιγμα της έκθεσης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, που δίνει και φέτος το παρών του στην Fruit Logistica, βρέθηκε στο πλευρό των Ημαθιώτικων συμμετοχών και συναντήθηκε μαζί με τους εκθέτες στα περίπτερα των αγροτικών συνεταιρισμών, των ομάδων παραγωγών και των εξαγωγικών επιχειρήσεων, όπως και στους χώρους του Επιμελητηρίου Ημαθίας και της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας που επίσης συμμετέχουν στην έκθεση.

Δήλωση του Κώστα Καλαϊτζίδη

Με αφορμή την έναρξη της έκθεσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης δήλωσε τα εξής:

“Οι συμμετοχές της Ημαθίας και στη φετινή Fruit Logistica τιμούν τον τόπο και προβάλλουν επάξια την ποιοτική παραγωγή του. Τους συγχαίρω θερμά και τους ευχαριστώ για την ειλικρινή συνεργασία μας. Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και μέσω αυτής, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στηρίζουμε ενεργά την προβολή των μοναδικής αξίας τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων, φροντίζοντας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των συνεταιριστικών και ιδιωτικών επιχειρήσεων της περιοχής.

Με τέτοιες πρωτοβουλίες δημιουργούμε το brand name της Ημαθίας.

Μαζί μας, στη φετινή προσπάθεια, είναι και το Επιμελητήριο Ημαθίας, η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας και άλλοι φορείς που στηρίζουν την Ημαθία και θεωρώ ότι η συλλογική προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς, θα φέρει σύντομα θετικά αποτελέσματα. Το αξίζουμε και το δικαιούμαστε. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *