ΒΕΡΟΙΑ posted by

Γιώργος Κουλακιώτης: Ένας αμυντικός στην επίθεση του Γιάννη Παπαγιάννη

Γιώργος Κουλακιώτης: Ένας αμυντικός στην επίθεση του Γιάννη Παπαγιάννη

Έναν δεινό αμυντικό “παίκτη” έβαλε στη δημοτική ομάδα του, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης, Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Βέροιας, Γιώργο Κουλακιώτη που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “Δικαίωμα για Νέα Βέροια”.

Σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουλακιώτης στέλνει μήνυμα “σε κάθε Βεροιώτη και Βεροιώτισσα” όπως τονίζει χαρακτηριστικά και αναφέρει:

“Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχα πει ότι η υποψηφιότητα του Γιάννη Παπαγιάννη για Δήμαρχος Βέροιας είναι μεγάλη ευκαιρία για την πόλη μας. Μετά από σχεδόν 5 χρόνια που έμαθα ακόμα καλύτερα τον Γιάννη θα πω το ίδιο, όμως τώρα θα το φωνάξω δυνατά ώστε να το ακούσουν όλοι, ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία να αναλάβει χρέη δημάρχου ένας εξαιρετικός άνθρωπος,, ένας μορφωμένος, καθαρός με όρεξη και ιδέες που υπεργααπά την πόλη του- πόλη μας και τα χωριά της και θέλει να την αλλάξει κάνοντάς την πόλο έλξης τουριστών και στις κορυφαίες προτιμήσεις τους και όχι όπως είναι σήμερα. Γνωρίζει πολύ καλά όχι μόνον τα προβλήματα της πόλης μας και των χωριών αλλά και τις λύσεις αυτών. Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάθε Βεροιώτη και Βεροιώτισσα: Η ψήφος σου σε κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική. Ψάξε και βρες τον καλύτερο, ψάξε και βρες τον πιο άξιο, κάποιον νέο με καινούργιες ιδέες και όραμα και ψήφισέ τον. Ψήφισε Γιάννη Παπαγιάννη και “Δικαίωμα για Νέα Βέροια”, για μια Βέροια παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα”.

Μπορεί να διέπρεψε ως αμυντικός ο Γιώργος Κουλακιώτης όμως αυτή τη φορά μάλλον ως… “επιθετικός” συμμετέχει στην δημοτική ομάδα του Γιάννη Παπαγιάννη και όπως δείχνουν τα πράγματα, δείχνει έτοιμος να σκοράρει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *