ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αποκαλυπτικός o Μόσχος Κυτούδης εφ΄ όλης της ύλης, σήμερα ώρα 22:00 στη WebTV του alexandreia-gidas.gr

Αποκαλυπτικός o Μόσχος Κυτούδης εφ΄ όλης της ύλης, σήμερα ώρα 22:00 στη WebTV του alexandreia-gidas.gr

Τον δημοτικό σύμβουλο Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδη φιλοξενεί σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο σημείωμά μας, ο Μ. Κυτούδης αποχώρησε πρόσφατα απο τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, παραμένονατς ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και όλα δείχνουν ότι θα είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη.

Στη συνέντευξή του, στο alexandreia-gidas.gr μιλά για όλους και για όλα και αναφέρεται σε θέματα που σίγουρα θα συζητηθούν και θα σχολιαστούν έντονα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη και ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή, σχολιάζει τις υποψηφιότητες του Αργύρη Πανταζόπουλου και του Κώστα Ναλμπάντη, μιλά για την πολυδιάσπαση στον κομματικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές στην Αλεξάνδρεια, σχολιάζει την απόφαση του Μιχάλη Χαλκίδη να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και βέβαια ο Μόσχος Κυτούδης αποκαλύπτει τις προθέσεις του για το μέλλον σε σχέση με τον δήμο Αλεξάνδρειας και τη νέα υποψηφιότητά του, ωα δημοτικός σύμβουλος.

Απόψε στις 22:00 μην χάσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στη WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς.
Μείνεται συντονσιμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *