ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

“Χείμαρρος” ο Μόσχος Κυτούδης στη WebTV του “Αλεξάνδρεια-Γιδάς”. Χωρίς να μασάει λόγια, σχολίασε Γκυρίνη, Πανταζόπουλο, Ναλμπάντη αλλά Χαλκίδη, με τον οποίο θα είναι υποψήφιος

“Χείμαρρος” ο Μόσχος Κυτούδης στη WebTV του “Αλεξάνδρεια-Γιδάς”. Χωρίς να μασάει λόγια, σχολίασε Γκυρίνη, Πανταζόπουλο, Ναλμπάντη αλλά Χαλκίδη, με τον οποίο θα είναι υποψήφιος

Τον ανεξάρτητο (πλέον) δημοτικό σύμβουλο Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδη φιλοξένησε χθες Κυριακή η WEB TV του Αλεξάνδρεια-Γιδάς και τα όσα ακούστηκαν από τον πρώην συνεργάτη του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη ήταν αποκαλυπτικά.

Ο Μόσχος Κυτούδης χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον συνδυασμό του δημάρχου Αλεξάνδρειας και έκανε δριμεία κριτική κατά της δημοτικής αρχής. Παράλληλα δεν δίστασε να κατονομάσει έναν – έναν όλους τους σημερινούς υποψήφιους δημάρχους Αλεξάνδρειας, σχολιάζοντας (πέρα από τον Παναγιώτη Γκυρίνη) και τις υποψηφιότητες του Αργύρη Πανταζόπουλου, του Κώστα Ναλμπάντη αλλά και του Μιχάλη Χαλκίδη στον συνδυασμό του οποίου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος όπως το ανακοίνωσε.

Επίσης αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία Αλεξάνδρειας σχολιάζοντας την πολυδιάσπαση του κομματικού χώρου σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές και αναφέρθηκε σε πολλά ακόμη ζητήματα.

Όπως είναι γνωστό, ο Μ. Κυτούδης αποχώρησε πρόσφατα από τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Γκυρίνη, παραμένοντας ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη που έδωσε χθες στον Τάσο Ντομουχτσή, στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη.

Δείτε το βίντεο με όλη τη συνέντευξη του Μόσχου Κυτούδη στη WebTV του “Αλεξάνδρεια-Γιδάς” κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *