ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ο Μιχάλης Χαλκίδης απαντά στον Παναγιώτη Γκυρίνη και στον Κώστα Καρέλη

Ο Μιχάλης Χαλκίδης απαντά στον Παναγιώτη Γκυρίνη και στον Κώστα Καρέλη

Μέσω ανακοίνωσης που έδωσε στη δημοσιότητα, ο υποψήφιος δήμαρχος Μελίκης Μιχάλης Χαλκίδης απαντά τόσο νυν δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη (σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την πρόσφατη ομιλία του Μ.Χαλκίδη στη Μελίκη) όσο και στον πρώην δήμαρχο Μελίκης Κώστα Καρέλη (για τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του, σχετικά με τον Μ. Χαλκίδη).

Μάλιστα με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, (προσ)καλεί τον Παναγιώτη Γκυρίνη και σε δημόσια συζήτηση αφήνοντας τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, χρόνο, Μέσο και δημοσιογράφο της αρεσκείας του.

Η ανακοίνωση- απάντηση του Μιχάλη Χαλκίδη έχει ως εξής:

“Σχετικά με τα όσα ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης σε διαδικτυακή του συνέντευξη, έχω να δηλώσω τα εξής: Ουδέποτε υπέβαλα αίτημα ελέγχου των οικονομικών του Δήμου Μελίκης γραπτώς ή προφορικώς. Τελεία και παύλα. Δήλωσα στην ομιλία μου ότι αιτία του ελέγχου ήταν η μη σύνταξη ισολογισμών για διάστημα πέντε ετών, γεγονός που δεν δικαιολογείται με τίποτε, εκτός της αβλεψίας υπηρεσιακών παραγόντων, που και αυτό ακόμη επισύρει την ευθύνη του επικεφαλής του Δήμου, που είναι φυσικά ο Δήμαρχος.

Σχετικά με τα όσα περίεργα και ακατανόητα αναφέρει στην επιστολή του ο απερχόμενος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

κ. Δήμαρχε με κατηγορείτε διότι ως βουλευτής του νομού φρόντισα οι αγρότες να αποζημιωθούν για υπαρκτές ζημίες της περιόδου εκείνης! Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τον τραγέλαφο, να με κατηγορείτε για θετική συνεισφορά στην οικονομία των αγροτών του τόπου μας. Ξαναδείτε το…

Επειδή όμως ο δια του τύπου «διάλογος» είναι χρονοβόρος και αναποτελεσματικός, έχω να προτείνω το εξής απλό:

Επιλέξτε όποιο μέσο ενημέρωσης θέλετε εσείς .

Επιλέξτε όποιον δημοσιογράφο ή δημοσιογράφους επιθυμείτε εσείς.

Επιλέξτε διάρκεια και ημερομηνία.

Είμαι στη διάθεσή σας για μια πολιτική αντιπαράθεση εφ΄όλης της ύλης.

Υπεκφυγή με οποιαδήποτε δικαιολογία φυσικά θα σημαίνει ένα εκ των δύο. Ή είστε ένοχος ή είστε ανεπαρκής.

Εν αναμονή

Μιχάλης Χαλκίδης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας”

2 Σχόλια

  • αποκλειεται να εινε και τα δυο ΄΄

  • εινε και τα δυο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up