ΗΜΑΘΙΑ posted by

Εξακολουθεί να ανήκει στα Πολιτικά Στελέχη της ΝΔ Ημαθίας;

Εξακολουθεί να ανήκει στα Πολιτικά Στελέχη της ΝΔ Ημαθίας;

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άβουλος πρόεδρος, όμηρος της ακραίας πτέρυγας του άγεται και φέρεται. Θεωρώ ότι εκτρέφει το αυγό του φιδιού και ξεπλένει την Χρυσή Αυγή” δήλωσε μεταξύ άλλων, η αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μάλιστα σκοπεύει να καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας (“ενός πολιτικού αρχηγού, με μικρό πολιτικό ανάστημα” όπως τον αναφέρει χαρακτηριστικά), επειδή κατά την άποψή της, τη στοχοποιεί και τη συκοφαντεί μέσω δηλώσεων που έκανε (αναφερόμενος στη στάση βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τη στήριξη της κυβέρνησης κλπ). Μια στοχοποίηση “που αφορά και στη σωματική μου ακεραιότητα, που ερευνάται ήδη, και στην πολιτική μου εξόντωση και αυτό θα γίνει μέσα από την αγωγή” όπως η ίδια δήλωσε. “Η αγωγή έχει ως στόχο να ξαναδούμε τη σημαίνει βουλευτής στη κοινοβουλευτική δημοκρατία” εξήγησε η κ. Παπακώστα (η οποία ειρήσθω εν παρόδω στηρίζει ως δήμαρχο Βέροιας τον Αντώνη Μαρκούλη) για να συμπληρώσει πως “είναι θέμα της Βουλής να κρίνει και να αποφασίσει για την αγωγή” καθώς “οι βουλευτές θα αποφασίσουν αν δέχονται τις “συνήθεις πρακτικές” που λέει η ΝΔ” όπως σημείωσε.

Δεν μπορούμε να μπούμε στο νομικό σκέλος τη υπόθεσης (αυτό μας έλειπε), ούτε θα κρίνουμε τόσο βιαστικά εάν οι ισχυρισμοί της υφυπουργού, έχουν βάση και χρίζουν μιας τέτοιας αντίδρασης.

Όμως με αφορμή τα παραπάνω μάλλον δίνεται η αφορμή για να διατυπωθεί ένα “παράπλευρο” ερώτημα, που για πολλούς αιωρείται εδώ και καιρό:

Ο σύζυγος της κ. Κατερίνας Παπακώστα, ο ημαθιώτης κ. Θεόδωρος Σιδηρόπουλος, εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό των Πολιτικών Στελέχων της Νέας Δημοκρατίας από την Ημαθία, όπως είχε ανακοινωθεί επισήμως μετά απο τη σχετική διαδικασία και μάλιστα μετά επαίνων απο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ή μήπως τούτη την ώρα είναι “άσχετο” το ερώτημα και κάπως έτσι οι αρμόδιοι για να το απαντήσουν, θα το αποφύγουν (πάλι) με την (γενικώς) προσφιλή τακτική του… στρίβειν δια του αρραβώνος;

(Η φωτογραφία είναι αρχείου, από εκδήλωση ομάδας Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή και του κ. Θ. Σιδηρόπουλου)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *