ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας συμφωνούν με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ. Ποια στελέχη (ονόματα) διαφωνούν…

Τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας συμφωνούν με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ. Ποια στελέχη (ονόματα) διαφωνούν…

Την αντίθεσή τους στην αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής εκφράζουν 23 περιφερειακά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, τα οποία δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στο έκτακτο συνέδριο του Κινήματος, με στόχο τη διαμόρφωση ενός «ενιαίου πολυτασικού φορέα της σύγχρονης κεντροαριστεράς». Ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται, κανένα, από την Ημαθία.

«Είμαστε αντίθετοι στα διοικητικά μέτρα που πάρθηκαν στο κόμμα (ΔΗΜΑΡ) με βάση τις διαφορετικές απόψεις για την συμφωνία των Πρεσπών. Οφείλουμε να εξαντλούμε μέσα στο ΚΙΝΑΛ όλα τα περιθώρια συνθέσεων» τονίζουν, μεταξύ άλλων και προσθέτουν: «Θεωρούμε πως παρά τις διαφωνίες μας χρειάζεται να συνεχιστεί το εγχείρημα ενός ισχυρού πόλου των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας, της Ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου». Ενός πόλου ικανού -εξηγούν- να  αντιπαλέψει το δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ και τον εθνικό διχασμό. Διαμηνύουν, μάλιστα, ότι «παραμένουμε στα όργανα του ΚΙΝΑΛ και θα συμμετάσχουμε στο έκτακτο συνέδριο με στόχο ένα ενιαίο πολυτασικό φορέα της σύγχρονης Κεντροαριστεράς». Ένα συνέδριο -συμπληρώνουν με άμφαση- που οφείλει να έχει στόχο όχι την αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ αλλά ένα ευρύ σχήμα όλων των δυνάμεων που στοχεύουν στον δημοκρατικό σοσιαλισμό.

Να σημειώσουμε ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που διαφωνούν με την απόφαση αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ απο το ΚΙΝΑΛ και διαφωνούν επίσης με την αντίστοιχη θέση που εισηγήθηκε ο ημαθιώτης πρόεδρος του Κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κινούνται κυρίως σε επίπεδο νομαρχιακών οργάνων της περιφέρειας. Και όπως θα δείτε από τα ονόματα των διαφωνούντων που παρουσιάζει παρακάτω το zoomeang.gr δεν συμπεριλαμβάνεται ανάμεσά τους, κανένα στέλεχος της ΔΗΜΑΡ από την Ημαθία.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Τα ονόματα των στελεχών της ΔΗΜΑΡ που συνυπογράφουν την ανακοίνωση που προαναφέραμε και διαφωνούν με την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ είναι:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ
ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΖΑΝΗ
ΘΑΝΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΧΑΝΙΑ
ΚΑΙΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΡΤΑ
ΜΑΚΙΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΜΠΑΚΡΥΣΙΩΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ
ΜΠΑΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΜΕΓΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
ΠΕΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ
ΡΟΥΣΣΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΟΛΤΑΡΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΡΟΔΟΠΗ
ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ. ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΣΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *