ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης «βούλιαξε» το ΣΤΑΡ στην κεντρική του ομιλία

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης «βούλιαξε» το ΣΤΑΡ στην κεντρική του ομιλία

Την Κεντρική του Προεκλογική Ομιλία πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 στις 20:30 στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στη Βέροια ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Προσκεκλημένοι συνομιλητές ήταν οι:

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας

Δημήτρης Καιρίδης: Υποψήφιος βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, καθηγητής διεθνών σχέσεων

Ο κ. Τσαβδαρίδης ευχαρίστησε τον λαό της Ημαθίας που αποτελεί τον σοφό και δίκαιο κριτή της ΝΔ, βοηθώντας την, μαζί με εκατομμύρια ακόμη Έλληνες, να βρίσκεται πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους ομιλητές.

Τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, πρώην Βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλο που τον χαρακτήρισε

«έναν άξιο και στιβαρό μαχητή της πατρίδας με μεγάλη γνώση επί του πεδίου αλλά και πολλαπλές διπλωματικές και επικοινωνιακές ικανότητες. Έναν Υπουργό που συνέδεσε το όνομά του με την τεράστια ενίσχυση των ενόπλων μας δυνάμεων με τα πιο σύγχρονα όπλα σε στεριά, θάλασσα και αέρα αλλά και έναν πολιτικό ηγήτορα που αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το αξιόμαχο αλλά και την δέσμευσή του στρατεύματος να προστατεύσει την εθνική μας κυριαρχία με αυτοθυσία».

Και τον πρώην Βουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών κ. Δημήτρη Καιρίδη, χαρακτηρίζοντάς τον

«έναν λαμπρό καθηγητή πανεπιστημίου με βαθιά γνώση της διεθνούς πολιτικής, έναν ατρόμητο υπερασπιστή των συμφερόντων της πατρίδας μας σε όλα τα διεθνή φόρα αλλά και έναν εμπνευσμένο πολιτικό άνδρα, με καθαρό όσο και δυναμικό λόγο, που κοσμεί την παράταξή μας τόσο στη Βουλή όσο και στη δημόσια σφαίρα.»

Υπογράμμισε στην ομιλία του ότι η κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ αποδεικνύει ότι οι Ημαθιώτες δεν εφησυχάζουν αλλά συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να αγωνίζονται για να βαφτεί ξανά όλη η Ελλάδα μπλε.

Και αυτό θα συμβεί, όπως επισήμανε, «αν πείσουμε όλους τους συντοπίτες μας πόρτα πόρτα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη και χωριό, καθώς οφείλουμε να τους ακούσουμε όλους με προσοχή, να τους ενημερώσουμε με αμεσότητα και επάρκεια, να απαντήσουμε στους προβληματισμούς τους με υπομονή και γνήσιο ενδιαφέρον».

Τόνισε δε ότι ο ίδιος σοφός λαός που επιβράβευσε τη σκληρή δουλειά την οποία έκανε επί τέσσερα χρόνια ως Κυβέρνηση η ΝΔ, είναι ο ίδιος σοφός λαός που θα τιμωρήσει κάθε αλαζονεία που θα δείξει ο οποιοσδήποτε.

Όπως ήταν ο ίδιος σοφός λαός που τιμώρησε και θα ξανατιμωρήσει, όσους τον ενέπαιξαν και τον προσέβαλαν βαριά στα χρόνια της δικής τους διακυβέρνησης, επί πρώτης φοράς Αριστερά αλλά και αυτούς που μετέπειτα, ως αξιωματική αντιπολίτευση, πουλούσαν υποκριτικά δήθεν προοδευτικότητα, την ώρα που πότιζαν με τοξικότητα, και λαϊκισμό την πολιτική ζωή και την ίδια την κοινωνία.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε την σοβαρότητα. Την υπευθυνότητα. Τη σταθερότητα. Τη συνέπεια λόγων και έργων.

Ψήφισε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη,

•        που μείωσε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές

•        Που αντιμετώπισε με επιτυχία την πανδημία

•        Που αύξησε τον κατώτατο μισθό

•        Που μείωσε την ανεργία

•        Που πολλαπλασίασε τις επενδύσεις

•        Που περιόρισε δραστικά τη γραφειοκρατία και ψηφιοποίησε το κράτος

•        Που στήριξε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας σε κάθε δυσκολία

•        Που στήριξε τη νέα οικογένεια στα πρώτα της βήματα με μία μακρόπνοη στεγαστική πολιτική

•        Που μείωσε το δημόσιο χρέος,

•        Που όρθωσε ανάστημα στην Τουρκία

•        Που θωράκισε την Εθνική μας Άμυνα και προστάτευσε με αποτελεσματικότητα τα σύνορα της πατρίδας μας

•        Που ισχυροποίησε τη φωνή αλλά και την επιρροή της χώρας μας στο εξωτερικό

Η ΝΔ ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό

•        γιατί νοικοκύρεψε την Ελλάδα,

•        γιατί δημιούργησε δημόσιο πλούτο, τον οποίον στη συνέχεια επέστρεψε στους πολίτες,

•        γιατί άνοιξε νέους ορίζοντες προοπτικής και ευκαιριών ανάπτυξης,

•        γιατί κατάλαβε ότι τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα

•        γιατί είχε την τόλμη να σπάσει αυγά και να έρθει σε σύγκρουση με μία σειρά παλιών νοοτροπιών που κρατούσαν αλυσοδεμένη την κοινωνία,

•        και γιατί σε καιρούς πολιτικού εκχυδαϊσμού από μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, κράτησε ψηλά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, μιλώντας με επιχειρήματα, με σαφείς θέσεις και προτάσεις, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη.

Ψηφίστηκε όμως η ΝΔ και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο, τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης.

«Γιατί, σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση που πολιτεύεται θεωρώντας ότι έχει το παπικό αλάθητο, εμείς, αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και έχουμε το θάρρος να ζητάμε συγγνώμη, να διορθώνουμε αλλά και να διορθωνόμαστε από τα λάθη μας.»

Αναφερόμενος στο στοίχημα των επόμενων εκλογών, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι η ΝΔ έχει χρέος να ανταποκριθεί στην εντολή που της έδωσε το 40% των Ελλήνων ψηφοφόρων αλλά και να πείσει για την ορθότητα της πολιτικής μας και το άλλο 60% των ψηφοφόρων, που για διάφορους λόγους δεν εκφράστηκαν από τον προεκλογικό μας λόγο, επιλέγοντας άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα μας, είναι στην αρχή μόνο ενός κύκλου ευημερίας\, η οποία όμως θα απευθύνεται σε πολλούς περισσότερους. Ευημερία με οικονομική βάση, που θα καθρεφτίζεται πλέον σε πολύ ποιοτικότερες παροχές στην υγεία, στην παιδεία και στην ασφάλεια. Ευημερία που θα θωρακίζει με ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς την κοινωνική άμυνα απέναντι σε κάθε απόπειρα στυγνής εργαλειοποίησης της πίστης μας, της φιλοπατρίας μας, του φιλότιμού μας και της φιλοξενίας που στο διάβα των αιώνων χαρακτηρίζει το Έθνος μας, από κομματίδια που ψαρεύουν σε θολά πολιτικά νερά.

Εξέφρασε δε την πεποίθησή του ότι ο ελληνικός λαός θα αναδείξει μία ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ που θα δώσει τη δυνατότητα να γίνουν πράξη όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες έχει δεσμευθεί στον ελληνικό λαό.

Να γιατί, όπως ανέφερε, η ΝΔ προτάσσει ένα φιλόδοξο, ρεαλιστικό και απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα, που δίνει προοπτική στον τόπο μας χωρίς να δίνει ψεύτικες υποσχέσεις που βασίζονται σε αόρατα λεφτόδεντρα.

Επισήμανε δε ότι αυτή τη συνέπεια λόγων και έργων την εκτίμησε ο κόσμος της Ημαθίας που είδε ότι η ΝΔ στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, στήριξε την Ημαθιώτικη Οικονομία, την αγορά, το εμπόριο και το επιχειρείν του τόπου μας, προστάτεψε τον πρωτογενή τομέα, άνοιξε τον δρόμο στην Ημαθία της απασχόλησης και έδωσε «το πράσινο φως» για την Ημαθία των επενδύσεων.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Τσαβδαρίδης δήλωσε υπερήφανος που συμμετείχε σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια ως Βουλευτής και επιπλέον υπερήφανος που συμμετέχει στο Ημαθιώτικο ψηφοδέλτιο νίκης της ΝΔ, έχοντας μάλιστα αυξήσει τους σταυρούς που έλαβε σε σχέση με τις εκλογές του 2019 κατά 2.250, χάρη στη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ημαθιωτών.

Χαρακτήρισε δε αυτές τις εκλογές ως τις πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης, που δεν αφορούν απλά το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια  αλλά αφορούν στο μέλλον της επόμενης γενιάς Ελλήνων.

Δείτε εικόνες:

ΕΙΚΟΝΕΣ:

   

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *