ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Επέστρεψε ο Μιχάλης, επέστρεψε και ο Αλεξανδρινός!

Επέστρεψε ο Μιχάλης, επέστρεψε και ο Αλεξανδρινός!

Έλεγα να επανέλθω μετά τις εθνικές εκλογές για να πιάσουμε τα δημοτικά, όμως τόσα που γίνονται δεν με αφήνουν να αγιάσω. Εδώ που τα λέμε, «επέστρεψε» ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, δεν θα επέστρεφα εγώ; Αδύνατον…

Οπότε κάνω opening σήμερα και θα τα ξαναλέμε τακτικά και όσο το επιτρέπουν οι εργασίες της εποχής στο χωράφι. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Κυριάκος στη Θεσσαλονίκη και οι αναμενόμενες γαλάζιες παρουσίες από την Ημαθία

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες Τρίτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική ομιλία του στη συμπρωτεύουσα πόλη της Ελλάδας, γνωστή και ως Νύμφη του Θερμαϊκού καθώς και ως Ερωτική πόλη των Βαλκανίων ή και ως η Γαστρονομική πρωτεύουσα του Βορρά.Ή ακόμη, κατά την άποψη κάποιων, και ως Πόλη του γλυκού εμφανίζεται η Θεσσαλονίκη, από κάτι«γατάκια» που δεν νιώθουν ούτε από ρεβανί Χοχλιούρου, ούτε από τα παραδοσιακά του Λουξ, ούτε από τις τουλούμπες του Ζαγάρη, ούτε από τα νόστιμα του Γκλαβίνα, ούτε από Πάβλοβα by Sakalis, ούτε έχουν ακουστά τον Τζέπο.  Τέλος πάντων…

Αλεξάνδρεια και Βέροια… γιόκ

Χθες λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το πρωί τη Χαλκιδική και μιλώντας στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών αφού ανέφερε πως η Χαλκιδική είναι το γούρι του για αυτό και αποφάσισε ότι αυτή η επίσκεψη θα είναι και η τελευταία που θα πραγματοποιήσει στην περιφέρεια. Οπότε… Αλεξάνδρεια και Βέροια γιοκ, οριστικά και αμετάκλητα. Να διαβάζετε λοιπόν το zoomerang.gr διότι σας είχαμε προειδοποιήσει περί αυτού, εδώ και πολλές ημέρες κόντρα σε όσους παραμύθιαζαν το ντόπιο γαλάζιο δυναμικό ότι «ο Κυριάκος θα έλθει και στη Βέροια». Με πρόσφατες επισκέψεις σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, η Βέροια ποτέ δεν κρατήθηκε ως σημείωση στα σχέδια περιοδειών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Τέλος πάντων…

Τζίτζι και ξερό ψωμί και… Καλαϊτζίδης ο κόσμος να χαλάσει

Το απόγευμα, μετά τη Χαλκιδική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στη Θεσσαλονίκη και επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικωστα, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στη σημερινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ σε πλατεία της παραλίας Θεσσαλονίκης (άγαλμα Μεγαλέξανδρου). Παράλληλα, τόσο κατά την επίσκεψή του στη Χαλκιδική όσο και χθες στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκθείαζε συνεχώς την πολύ καλή συνεργασία που έχουν και το έργο που ο περιφερειάρχης επιτελεί στην Κεντρική Μακεδονία.

Τζίτζι και ξερό ψωμί λοιπόν για τον Μητσοτάκη κι αυτό ήταν μια ακόμη απάντηση στις φήμες που θέλουν τον Τζιτζικώστα να κατεβαίνει περιφερειάρχης για να αποχωρήσει αμέσως μετά για Επίτροπός στην ΕΕ (εκεί θα πάει ο Γεραπετρίτης, θυμηθείτε το, Αλεξανδρινός σπίκινγκ…) ή για να κατέβει ευρωβουλευτής (αυτό είναι ασυμβίβαστο με έναν εκλεγμένο περιφερειάρχη ακόμη κι αν παραιτηθεί στο ενδιάμεσο) ή για να κατέβει δήμαρχος Θεσσαλονίκης (εκεί μην σας ξαφνιάσει εάν ακούστε ξανά το όνομα Κούβελας, όπως άκουσα να λένε οι πληροφοριοδότες μου).

Ο Τζιτζικώστας δεν πάει πουθενά και στην περιφέρεια θα μείνει, για μια ακόμη θητεία (και τελευταία) κι αυτό ξέρετε τι σημαίνει; Τζιτζικώστας στην περιφέρεια σημαίνει Καλαϊτζίδης στην αντιπεριφέρεια Ημαθίας, ο κόσμος να χαλάσει.

Γύρω – γύρω όλοι και στη μέση ο Κυριάκος

Σήμερα Τετάρτη λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη στην πλατεία της νέας παραλίας στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Εκεί, για πρώτη φορά θα λανσάρει μια νέου τύπου ομιλία για τα ελληνικά δεδομένα. Θα έχει κυκλική η εξέδρα και ο κόσμος θα βρίσκεται γύρω – γύρω κόσμος, με τον πρόεδρο της ΝΔ να ομιλεί με χειλόφωνο και να είναι σε διαρκή κίνηση. Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο το έχουμε ξαναδεί μόνο σε εκδηλώσεις τύπου Mad Awards όμως στην πολιτική το έχει ξανακάνει ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη, καθώς στη Νέα Δημοκρατία θέλουν να έχουν περισσότερο κόσμο από εκείνον που είχαν  πριν από ένα μήνα όταν φούλαραν το Παλέ ντε Σπορ.

Τα δεκάδες γαλάζια σέλφι της Ημαθίας

Στη μεγάλη κινητοποίηση για τη σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη δεν είναι δυνατόν να λείπει η γαλάζια ερατεινή Ημαθία. Μαθαίνω ότι από το πρωί, γνωστές κυρίες και γνωστοί τζέντλεμεν του χώρου, «τοπικά στελέχη» σύμφωνα με την επίσημη ορολογία, φορτίζουν μανιωδώς τα κινητά τους και τις έξτρα φορητές μπαταρίες τους, ώστε να είναι έτοιμοι για τις δεκάδες σέλφι που σκοπεύουν να ανεβάσουν πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου τους.

Οι σέλφι φωτογραφίες είναι μια αγαπημένη συνήθεια των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ημαθίας και ξεχωρίζουν σε αυτό τον ακάματο αγώνα, γνωστές κυρίες και κύριοι της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας, της Νάουσας και των ενδιάμεσων χωριών. Ονόματα δεν λέμε αλλά εσείς ξέρετε. Και θα μάθετε ακόμη περισσότερα όταν τους δείτε και τις δείτε, σήμερα και αύριο, να διαγωνίζονται στο facebook, στο Instagram αλλά και  στο tiktok… τρομάρα τους.

Τέλος πάντων.

Θα συνεννοηθώ με τον διευθυντή μας, μήπως και βάλουμε τη σύνταξη να δημιουργήσει μια κολεξιόν από ημαθιώτικα γαλάζια σέλφι που θα έχουν ως θέμα τη σημερινή ομιλία του Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη. Για να τα ανεβάσουμε στο alexandreia-gidas.gr και στο zoomerang.gr γι΄αυτό κορίτσια και αγόρια (λέμε και κάνα τέτοιο να περνάει η ώρα), βάλτε τα καλά σας και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας μπροστά στον φακό του κινητού σας.

Περιμένω….

Ο Αλεξανδρινός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *