ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τα by night του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη και η έλλειψη χρόνου να επισκεφθεί την Ημαθία

Τα by night του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη και η έλλειψη χρόνου να επισκεφθεί την Ημαθία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε προεκλογικά την Ημαθία, έστω κι αν «απέκλεισε» τη Βέροια, επιλέγοντας να επισκεφθεί μόνο Αλεξάνδρεια και Νάουσα.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σειρά του, άφησε «απέξω» την Αλεξάνδρεια και επέλεξε να επισκεφθεί μόνο τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια.

Εκείνος όμως ο Νίκος Ανδρουλάκης, επέλεξε το… τρία στα τρία. Ούτε στη Βέροια ήλθε, ούτε στη Νάουσα, ούτε στην Αλεξάνδρεια. Προεκλογικά άφησε εκτός του σχεδιασμού του, όλη την Ημαθία.

Και μη σπεύσουν να μας πουν, τοπικά στελέχη του Κινήματος, ότι δεν είχε χρόνο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, προχθές, έφυγε από τα Γιάννενα για να έλθει στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποίησε την ομιλία του και όπως διαβάζουμε και μαθαίνουμε, όχι μόνο είχε άφθονο χρόνο στη διάθεσή του αλλά το έριξε και έξω, δηλαδή «Thessaloniki by night» όπως λένε και οι τουριστικοί οδηγοί.

Μετά την ομιλία μάλιστα, έκανε βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης και πήγε για ποτάκι και μεζεδάκια στα πέριξ. Καλά έκανε ο άνθρωπος, άλλωστε το ίδιο κάνει και ο Μητσοτάκης όταν επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το ίδιο κάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των αστικών κομμάτων του κέντρου και των εκ δεξιών ή των εξ ευωνύμων παρυφών του.

Ο Κυριάκος όμως ρίχνει καμιά ματιά και προς εμάς. Ο Νικόλας μπα…

Δεν έχει χρόνο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *