ΗΜΑΘΙΑ posted by

Απ. Βεσυρόπουλος: «Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών»

Απ. Βεσυρόπουλος: «Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών»

Με πολίτες από τη Βέροια (Προμηθέας), την Φυτειά, τον Τρίλοφο, την Πατρίδα, την Τριλοφιά, την Αγ. Τριάδα, την Βεργίνα, τα Παλατίτσια, το Νεόκαστρο, τον Π. Πρόδρομο, την Κυψέλη και την Αγκαθιά, συζήτησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, δίνοντας για μία ακόμα φορά το μήνυμα της νίκης, το μήνυμα της Ισχυρής και Αυτοδύναμης Ελλάδας.

Ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών με τον ουσιαστικό της λόγο για την επόμενη μέρα αλλά και με το έργο της κατάστασης την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της χώρας.

Αναφέρθηκε στις πολιτικές επιλογές της τετραετίας που πέρασε, οι οποίες συνέβαλαν στην αύξηση του εισοδήματος των πολιτών.

Υπενθύμισε, μεταξύ άλλων:

  • Την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 20%.
  • Την αύξηση των μέσων μηνιαίων αποδοχών των μισθωτών κατά 12,4%.
  • Τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 4,4 μονάδες γεγονός που συνέβαλε στην αύξηση του καθαρού εισοδήματος των εργαζομένων.
  • Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ για αποζημιώσεις στους αγρότες το οποίο αγγίζει τα 863 εκ. ευρώ.
  • Την πρώτη, μετά από 13 χρόνια, οριζόντια αύξηση των συντάξεων κατά 7,75%.

«Στους βασικούς μας στόχους για τη νέα τετραετία, περιλαμβάνεται η περαιτέρω ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος αναφερόμενος στις σχετικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

  • Αύξηση του μέσου μισθού πάνω από 25% μέσα στην τετραετία 2023-2027.
  • Σταδιακή μείωση κατά μία επιπλέον μονάδα των ασφαλιστικών εισφορών και του μισθολογικού κόστους.
  • Νέα αύξηση 3,4% στις συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου 2024.
  • Αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και αναμόρφωση του μισθολογίου τους από την 1η Ιανουαρίου του 2024.
  • Σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους έως το 2027.

Ο κ. Βεσυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες της Ημαθίας να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της επόμενης Κυριακής και να επισφραγίσουν με την ψήφο τους την ισχυρή βούληση του ελληνικού λαού να συνεχίσει να προχωρά μπροστά η χώρα με μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, τους ζητά να στηρίξουν τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης που υπάρχει. Μία νέα Ελλάδα περισσότερο παραγωγική, δίκαιη και ισχυρή, είναι υπόθεση όλων μας» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *