ΕΛΛΑΔΑ posted by

Ετοιμάζουν εντυπωσιακή συγκέντρωση Τσίπρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ετοιμάζουν εντυπωσιακή συγκέντρωση Τσίπρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία στη Θεσσαλονίκη και προγραμματίζει την Παρασκευή ομιλία σε κομματική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει για σήμερα μια εντυπωσιακή, όπως την περιγράφουν στελέχη του, συγκέντρωση για τον Αλέξη Τσίπρα και τους έδωσε δικαίωμα να σκεφτούν το κάτι παραπάνω, η χθεσινή συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία, όπως όλοι παραδέχονται, δεν… «έλαμψε» σε σχέση με τον κόσμο που συγκέντρωσε.

Η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη Θεσσαλονίκη, η τελευταία ομιλία που θα αφήσει και τις τελικές εντυπώσεις της προεκλογικής περιόδου του Ιουνίου έχει αναπτερώσει το ηθικό των τοπικών στελεχών του κόμματος. Έτσι δίνεται αγώνας η εικόνα να είναι εντυπωσιακή, όπως και η συμμετοχή του κόσμου από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία ευρύτερα είναι και για τον ΣΥΡΙΖΑ ένα μεγάλο στοίχημα, αφού θέλει να περιορίσει τις πολύ μεγάλες απώλειες σε ψήφους που είχε τον Μάιο σε σύγκριση με το 2019.  Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησαν στο zoomerang.gr στελέχη του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε πολύ στην περιοχή κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου και επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη, όπως και τους γύρω νομούς.

Παραμένει βέβαια ως «στίγμα» σε σχέση με την Ημαθία, το γεγονός ότι «αγνόησε» την Αλεξάνδρεια στην περιοδεία που έκανε στο Νομό μας. Το θέσαμε κι αυτό στα στελέχη με τα οποία επικοινωνήσαμε, δεν είχαμε απάντηση, τόνισαν όμως ότι η σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον πρώτο προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, θα επισκιάσει κάθε «σκιά» και θα φωτίσει τα πάντα.

Για να δούμε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *