ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Για την κλιματική αλλαγή μίλησε στην Αλεξάνδρεια ο Πέτρος Κόκκαλης

Για την κλιματική αλλαγή μίλησε στην Αλεξάνδρεια ο Πέτρος Κόκκαλης

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης. Ο κ. Κόκκαλης ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας.

Οι υποψήφιοι του κόμματος στην Ημαθία, μαζί με μέλη της Οργάνωσης περπάτησαν από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στον πεζόδρομο χαιρετώντας τον κόσμο. Τον Πέτρο Κόκκαλη συνόδευε ο πρώην βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η κλιματική αλλαγή και το μέλλον του Πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η Οργάνωση μελών Αλεξάνδρειας:

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε χθες Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στον Πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας η ανοιχτή εκδήλωση της τοπικής Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ) του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Κεντρικός ομιλητής ο Ευρωβουλευτής του Κόμματος, Πέτρος Κόκκαλης. Την εκδήλωση συντόνισε η Συντονίστρια της Ο.Μ. Αλεξάνδρειας Ζαχαράτου Φανή.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η κλιματική αλλαγή και το μέλλον του Πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Προκλήσεις, κίνδυνοι, δυνατότητες και ευκαιρίες.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με την συμμετοχή των Υποψηφίων Βουλευτριών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας και πολλών φίλων και μελών του Κόμματος.

Η Ο.Μ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή και καλεί όλους τους προοδευτικούς πολίτες την Κυριακή στις κάλπες να βάλουν ένα τέλος στον σχεδιασμό της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για μια ανέλεγκτη και ανεξέλεγκτη Κυβέρνηση ασυδοσίας, να ανατραπεί ο συσχετισμός και να αναδείξουμε, όλοι μαζί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον προοδευτικό πόλο που έχει ανάγκη η χώρα μας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *