ΗΜΑΘΙΑ posted by

Σέλφι και οι φώτο της «γαλάζιας» Ημαθίας στη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σέλφι και οι φώτο της «γαλάζιας» Ημαθίας στη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Έγραφε τις προάλλες ο σύντροφος «Αλεξανδρινός» στη στήλη του στο Alexandreia-Gidas.gr ότι εν όψει της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, γνωστές κυρίες και γνωστοί τζέντλεμεν της γαλάζιας Ημαθίας φόρτιζαν μανιωδώς τα κινητά τους και τις έξτρα φορητές μπαταρίες τους, ώστε να είναι έτοιμοι για τις δεκάδες σέλφι και λοιπές φώτο που σκοπεύουν να ανεβάσουν πριν, στη διάρκεια και μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου τους.

Και δικαιώθηκε διότι όντως τα σόσιαλ κατακλείστηκαν αμέσως από τέτοιες φωτογραφίες όπου η γαλάζια Ημαθία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βλέπετε, όπως τόνισε και ο «Αλεξανδρινός», οι σέλφι και οι λοιπές φωτογραφίσεις είναι μια αγαπημένη συνήθεια των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ημαθίας και ξεχωρίζουν σε αυτό τον ακάματο αγώνα, γνωστές κυρίες και κύριοι της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας, της Νάουσας και των ενδιάμεσων χωριών.

Τιμής ένεκεν στην τιτάνια φωτογραφική προσπάθεια που κατέβαλαν και στην ομιλία Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, το zoomerang.gr συγκέντρωσε ένα μικρό δείγμα αυτών των φωτογραφιών και σας τις παρουσιάζει.

Keep walking guys…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *