ΗΜΑΘΙΑ posted by

Για 72 ψήφους η έδρα της Ελληνικής Λύσης ήλθε στην Ημαθία – φήμες ότι θα ζητηθεί επαναμέτρηση

Για 72 ψήφους η έδρα της Ελληνικής Λύσης ήλθε στην Ημαθία – φήμες ότι θα ζητηθεί επαναμέτρηση

Στις 72 ψήφους κρίθηκε το «ταξίδι» της έδρας της «Ελληνικής Λύσης» μεταξύ της Πέλλας και της Ημαθίας.

Τελικά το πάνε – έλα έκανε στάση στην Βέροια αφού το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου συγκέντρωσε  στην Ημαθία 6.128 ψήφους ενώ στην Πέλλα 6.056 (72 λιγότερους). Κι έτσι την έδρα την πήρε ο Βασίλης Κοτίδης έναντι του Γιώργου Γεωργιάδη, του υποψήφιου της «Ελληνικής Λύσης» στην Πέλλα, με καταγωγή από τον Παλιό Μυλότοπο Γιαννιτσών (την πρώην κοινότητα Βούδριστας, για τους παλιότερους).

Μαθαίνουμε όμως ότι ο εκ Πέλλης υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης θα ζητήσει επαναμέτρηση των ψήφων του, μήπως και αλλάξει η διαφορά υπέρ της Πέλλας για να πάρει αυτός την έδρα έναντι του Βασίλη Κοτίδη. Εδώ βέβαια παίζει ρόλο το τι θα πει και ο αρχηγός, ο Κυριάκος Βελόπουλος, εάν δηλαδή επιθυμεί να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη ή εάν θα ζητήσει να μείνουν τα πράγματα ως έχουν.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο της ανυπακοής. Δηλαδή, ο Γιώργος Γεωργιάδης να επιδιώξει την διεκδίκηση της έδρας, μέσω επαναμέτρησης των ψήφων, ανεξάρτητα από την εντολή που θα δώσει ο Βελόπουλος.  Με άλλα λόγια, μύλος η κατάσταση με τον υποψήφιο από τον Μυλότοπο Πέλλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *