ΒΕΡΟΙΑ posted by

Τα συγχαρητήρια του Αντώνη Καγκελίδη στον Αλέξη Τσίπρα και μια επισήμανση για όσους «σπεύσουν»…

Τα συγχαρητήρια του Αντώνη Καγκελίδη στον Αλέξη Τσίπρα και μια επισήμανση για όσους «σπεύσουν»…

Συγχαρητήρια στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε δημοσίως ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Αντώνης Καγκελίδης (πρόεδρος του Περιφερειακού Οργάνου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών για Κεντρική Μακεδονία- Θεσσαλία) για την επιλογή του, να μην καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ στην Άγκυρα κατά την πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στην Τουρκία, ως πρωθυπουργός.

Η δήλωση του Αντώνη Καγκελίδη έγινε στη διάρκεια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου Βέροιας κι έχει ιδιαίτερη σημασία ότι έστω κι έτσι φάνηκε να γίνεται αποδεκτή από το σύνολο του Σώματος ως άποψη, για να επιβεβαιωθεί έμμεσα ότι η κίνηση του πρωθυπουργού “άγγιξε” τους περισσότερους Έλληνες, τόσο αυτούς που έχουν τη δύναμη να το παραδεχθούν δημοσίως, όπως ο Καγκελίδης (που ξέρουμε ότι δεν μασάει τα λόγια του) όσο κι αυτούς που μέσα τους λένε “μπράβο στον Τσίπρα” όμως πολιτικά δεν τους επιτρέπεται να το εκφράσουν.

Και μη βιαστούν κάποιοι, μετά από αυτό, να χαρακτηρίσουν ή να “τοποθετήσουν” τον Αντώνη Καγκελίδη διότι θα πέσουν έξω. Ο Καγκελίδης πάνω από όλα σκέφτεται και λειτουργεί ως Πατριώτης και δεν το χαρίζει αυτό σε κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. Και κυρίως δεν χαρίζει κάστανα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up