ΒΕΡΟΙΑ posted by

Δήμος Βέροιας: Ο αρραβώνας που έγινε γάμος

Δήμος Βέροιας: Ο αρραβώνας που έγινε γάμος

Υποψήφιος με την παράταξη «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» του δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη θα είναι και ο Στάθης Κελεσίδης ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό της Γεωργίας Μπατσαρά.

Ο αυτοδιοικητικός «γάμος» τους ανακοινώθηκε προ ημερών ενώ για την προσχώρηση του Στάθη Κελεσίδη στο… «αντίπαλο» στρατόπεδο, το είχαμε γράψει από καιρό στα σχόλια του zoomerang.gr προσθέτοντας ότι δεν θα είναι ο μόνος από τον συνδυασμό της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Βέροιας που στις νέες δημοτικές εκλογές θα στρατευτεί μαζί με τον  Κώστα Βοργιαζίδη.

Κι εδώ που τα λέμε, για ποιο «αντίπαλο στρατόπεδο» και για ποιόν «γάμο» γράφουμε αφού και επίσημα, ο συνδυασμός της Γεωργίας Μπατσαρά συνεργάστηκε με τον Κώστα Βοργιαζίδη αμέσως με το ξεκίνημα της νέας θητείας του Δημάρχου Βέροιας.  Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε ο… αρραβώνας που τώρα εξελίχθηκε σε γάμο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Κελεσίδης είναι στέλεχος πρώτης γραμμής, στη Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας και η αυτοδιοικητική συνεργασία του με τον Κώστα Βοργιαζίδη αποτελεί ακόμη μια ένδειξη της φήμης ότι ένα μέρος της «γαλάζιας» παροικίας του Δήμου Βέροιας τα έχει βρει πλήρως με τον Κώστα Βοργιαζίδη και θα τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται. Για να δούμε όμως μέχρι το τέλος, θα βγουν αληθινές  οι φήμες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *