ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ο απερχόμενος Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Ευθύμιος Μπογδαμπεΐδης ευχαριστεί!

Ο απερχόμενος Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Ευθύμιος Μπογδαμπεΐδης ευχαριστεί!

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο απερχόμενος Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Ευθύμιος Μπογδαμπεΐδης:

Ένας ευχάριστος κύκλος ζωής κλείνει ύστερα από 11  ολόκληρα χρόνια (2012-2023) στο πολυαγαπημένο μου 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας. Σε όλη αυτή την περίοδο έγιναν πολλά από πολλούς, με αγάπη και διάθεση προσφοράς στο Δημόσιο Σχολείο. Όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το Σχολείο χώρο για μάθηση και αγωγή που τόσο πολύ έχει ανάγκη η σύγχρονη μαθητιούσα νεολαία.

Καταρχήν τον Σύλλογο Διδασκόντων, τους  άμεσους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα τις υποδιευθύντριες του Σχολείου κ. Θεοδωρίδου Κυριακή και κ.  Αγγέλη Ελένη γιατί χωρίς αυτούς πολύ λίγα θα είχαν γίνει. Τα αξιόλογα προεδρεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύτιμη συνεργασία τους στην επίλυση σοβαρών θεμάτων και για την οικονομική τους υποστήριξη.

Τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου  για την αγαστή συνεργασία. Το βοηθητικό προσωπικό του Σχολείου, φύλακες και καθαρίστριες για την ευσυνειδησία και εργατικότητά τους.

Τον Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας κ. Κατσιανίδη Νίκο για την αρμονικότατη συνεργασία μας προς όφελος των μαθητών. Και φυσικά, τους μαθητές και τις  μαθήτριες της Αλεξάνδρειας του Καψοχωρίου και του Νησελίου για την αποδοχή τους και την καλοπροαίρετη συνεργασία προς όφελος όλων των μαθητών και ιδιαίτερα των αδυνατούντων.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και τις τοπικές εφημερίδες.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω έναν άνθρωπο που είναι η ψυχή του Σχολείου και τιμή για όλη την πόλη. Ο άνθρωπος φύλακας όλων των παιδιών, ο κ. Φυλακτάκης Βαγγέλης.

Παραδίδοντας το Σχολείο στη νέα Διευθύντρια εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σε όλους.

Καλό καλοκαίρι!

Μπογδαμπεΐδης Ευθύμιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *