ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ο Κώστας Βοργιαζίδης παρουσιάζει τον συνδυασμό του και θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα

Ο Κώστας Βοργιαζίδης παρουσιάζει τον συνδυασμό του και θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα

Την παρουσίαση μιας πολυπληθούς ομάδας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση» θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αιγές μέλαθρον της Βέροιας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Βέροιας θα κάνει και τον απολογισμό του Δημοτικού έργου και στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσκαλέσει και εκπροσώπους τοπικών αρχών της Βέροιας και της Ημαθίας, κάνοντας παράλληλα μια ανοικτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο.

Εκεί να δείτε «πανηγύρι» εάν κάποιοι νεοδημοκράτες αποφασίσουν να παραστούν στην εκδήλωση του Κώστα Βοργιαζίδη ως εκπρόσωποι της θέσης ή του φορέα που εκπροσωπούν.

Και το γράφουμε αυτό επειδή ακούγεται ευρέως ότι ένα μέρος των στελεχών της βεροιώτικης γαλάζιας παράταξης έχει ταχθεί στο πλευρό του σημερινού δημάρχου της πόλης, οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ουδέποτε το αρνήθηκε.

Έτσι ή αλλιώς, είναι σίγουρο ότι ο Κώστας Βοργιαζίδης θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια βροντερή παρουσία θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη νέα υποψηφιότητά του.

Για να δούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *