ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ο Χρήστος Γιαννακάκης στο πλευρό του Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Χρήστος Γιαννακάκης στο πλευρό του Λευτέρη Αυγενάκη

Μετά την ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι η Ημαθία θα έχει μια δυνατή παρουσία στο πλευρό του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο λόγος για τον Χρήστο Γιαννακάκη, αντιπρόεδρο της της εθνικής διεπαγγελματικής οργάνωσης φρούτων και πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας.

Ο Χρήστος Γιαννακάκης διατηρεί στενή φιλία με τον νέο υπουργό «Γεωργίας» από τα χρόνια που ο Λευτέρης Αυγενάκης κατείχε το πόστο του επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας και όντας ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του, είχε περιοδεύσει μαζί του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ακόμη και στην περίοδο που ο Κρητικός πολιτικός ασχολήθηκε με άλλα κυβερνητικά αντικείμενα (αθλητισμό) ο Χρήστος Γιαννακάκης παρέμεινε στο πλευρό του.

Σήμερα, ο Χρήστος Γιαννακάκης συγκαταλέγεται μεταξύ των ελάχιστων ειδικών σε εθνικό επίπεδο, που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο των φρούτων και γενικά των αγροτικών προϊόντων, από το ξεκίνημα της παραγωγής τους έως και σε κάθε φάση της εμπορίας τους. Αυτό το ξέρει καλά ο Λευτέρης Αυγενάκης και είναι σίγουρο ότι θα τον αξιοποιήσει δίπλα του καθώς δύσκολα θα αφήσει να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία, να έχει δίπλα του ένα τέτοιο στέλεχος.

Κι αυτό φάνηκε ήδη από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όταν ο Χρήστος Γιαννακάκης βρέθηκε μαζί του και «εντάχθηκε» αμέσως στον στενό πυρήνα του, Η φωτογραφία που αναδημοσιεύουμε είναι ενδεικτική και εικονίζονται, ο Χρήστος Γιαννακάκης μαζί με τον Λευτέρη Αυγενάκη, τους υφυπουργούς Γεωργίας, Διονύση Σταμενίτη και Σταύρο Κελέτση και τον Γραμματέα Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Καρασαρίνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *