ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Στην Αλεξάνδρεια το πρωί η Συρμούλα: Συνεχίζει καθημερινές επαφές και συναντήσεις

Στην Αλεξάνδρεια το πρωί η Συρμούλα: Συνεχίζει καθημερινές επαφές και συναντήσεις

Όπως το έχουμε ξαναγράψει, η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη φαίνεται πως είναι το next big thing της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία κι αυτό αναμένεται να φανεί σύντομα.

Η δυναμική πολιτική προοπτική της διαφάνηκε όταν το 2018 εκλέχθηκε πανηγυρικά, πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Βέροια.

Η εντυπωσιακή είσοδός της στον πολιτικό στίβο έγινε στις δημοτικές εκλογές του επόμενου έτους, το 2019, όταν εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Γεωργίας Μπατσαρά και ήταν η μόνη από τον συνδυασμό που έσπασε το φράγμα των χιλίων σταυρών συγκεντρώνοντας συνολικά 1035 ψήφους.

Στη συνέχεια είχε μια ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων καθώς οι συνδυασμός της Γεωργίας Μπατσαρά συνεργάστηκε με τον συνδυασμό του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη (αλλιώς δεν μπορούσε να διοικηθεί ο δήμος).

Πρόσφατα η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη ανακοίνωσε την πρόθεσή της να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα (κλικ ΕΔΩ).

Από τότε ξεκίνησε τις καθημερινές επισκέψεις και συναντήσεις από άκρη σε άκρη του νομού μας.

Το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2023 τη συναντήσαμε στην Αλεξάνδρεια στο λογιστικό γραφείο του Κώστα Μαστοροδήμου.

Ο κ. Μαστοροδήμος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κυρία Τζήμα – Τόπη και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα εκείνη έχει καταφέρει στα πολιτικά δρώμενα εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά του πως η Συρμούλα αξίζει να στηριχθεί από τους πολίτες του νομού μας και να εκλεγεί στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, σπάζοντας και εκεί ένα φράγμα για να προσφέρει τα καλύτερα στον νομό της Ημαθίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *