ΗΜΑΘΙΑ posted by

Σε Βεργίνα και Μελίκη η Συρμούλα που προχωρά δυναμικά και κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις

Σε Βεργίνα και Μελίκη η Συρμούλα που προχωρά δυναμικά και κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις

Με σταθερά βήματα και ολοένα πιο ψηλά, η Συρμούλα Τζήμα-Τόπη συνεχίζει τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τον κόσμο της Ημαθίας, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Πρόσφατα βρέθηκε και στην περιοχή της Μελικής και της Βεργίνας στις λατρευτικές εκδηλώσεις που έγιναν εκεί για τη Μεγαλομάρτυρα Αγία Παρασκευή και βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους καθώς και με μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Η αλήθεια είναι ότι η Συρμούλα έχει ένα μεγάλο εύρος γνωριμιών σε όλη την Ημαθία, τόσο από προσωπικές γνωριμίες της όσο και λόγω της πετυχημένης αυτοδιοικητικής παρουσίας της, ως αντιδήμαρχος Βέροιας.

Όμως η άλλη αλήθεια είναι ότι ο κόσμος που τώρα συναντιέται μαζί της για πρώτη φορά, γνωρίζει μια νέα και δυναμική γυναίκα, οικογενειάρχη αλλά και με μια πλούσια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, με σύγχρονες απόψεις και με φρέσκο πολιτικό λόγο.

Οι πολίτες της Ημαθίας θέλουν έναν τέτοιο νέο άνθρωπο της σύγχρονης εποχής για να τους εκπροσωπήσει και αυτοδιοικητικά κι αυτή η τάση μάλλον προσαυξάνεται όταν πρόκειται για μια νέα γυναίκα που συγκεντρώνει όλα αυτά τα προσόντα, όπως η Συρμούλα Τζήμα – Τόπη.

Μια δυνατή υποψηφιότητα για την Π.Ε. Ημαθίας από πολλές απόψεις που σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Απόστολου Τζιτζικώστα στην αναμενόμενη νέα θητεία του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *