ΒΕΡΟΙΑ posted by

Στηρίζει Έφη Αχτσιόγλου ο Αντώνης Μαρκούλης

Στηρίζει Έφη Αχτσιόγλου ο Αντώνης Μαρκούλης

* Γράφει ο Αντώνης Μαρκούλης

Με πολιτική γενναιότητα, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην Αριστερά, καθιστώντας τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κυβερνητικό κόμμα μετά από δεκαετίες αναζητήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τον δρόμο για τη νέα γενιά.

Αυτό, λοιπόν, που σήμερα θέλει ο μέσος πολίτης από εμάς είναι:

Να δει ένα κόμμα ενιαίο, με πολλές μεν και διαφορετικές απόψεις κατά τη διαδικασία του αναγκαίου διαλόγου, αλλά με μία και σαφή πρόταση που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών, οι οποίοι νιώθουν σήμερα το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους.

Να δει ένα κόμμα που ανοίγει την αγκαλιά του να υποδεχτεί με ανυπόκριτη χαρά κάθε πολίτη που αποδέχεται τις βασικές του θέσεις, χωρίς να θέτει όρους και προϋποθέσεις. Η αντίληψη της «κομματικής επετηρίδας», που στηριζόταν στην πεπαλαιωμένη και αναχρονιστική αντίληψη του «ο παλιός είναι αλλιώς», αρκετή ζημία έκανε. Άλλωστε, η Αριστερά αξιολογεί δυνατότητες και αγωνίζεται για ιδέες, δεν κρατάει βιβλίο κομματικών ενσήμων.

Να δει ένα κόμμα που έχει διδαχτεί από την κυβερνητική του εμπειρία, έχει σβήσει τον πίνακα και έχει γράψει εξαρχής και με βάση τα νέα δεδομένα μια ολοκληρωμένη πρόταση διεξόδου από τα αδιέξοδα.

Να δει ένα κόμμα που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα βλέπει τη μεγάλη εικόνα, έχοντας αφήσει πίσω του τις όποιες μικρές ή μεγάλες λανθασμένες επιλογές.

Σεβόμενος τον αγώνα των υποψηφίων προέδρων και χωρίς να αμφισβητώ τις καλές προθέσεις αλλά και τις δυνατότητες ενός εκάστου θεωρώ ότι καλύτερα σήμερα μπορεί να υπηρετήσει τις ανάγκες μιας σύγχρονης Αριστεράς η συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου, την οποία και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις στη «μάχη» που δίνει.

* Αντώνης Μαρκούλης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δήμου Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη»

Μέλος Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *