ΒΕΡΟΙΑ posted by

Δήμος Βέροιας: Μπαίνει μπροστά ο Γιώργος Σοφιανίδης;

Δήμος Βέροιας: Μπαίνει μπροστά ο Γιώργος Σοφιανίδης;

Τη θέση του για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται σε σχέση με τον Δήμο Βέροιας μετά την αποχώρηση της υποψηφιότητας του, αναλύει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γιώργος Σοφιανίδης.

Ο νεαρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, μέχρι πρότινος, με τον συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη, είναι γνωστό μέλος της Βεροιώτικης κοινωνίας και της Νέας Δημοκρατίας, επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΑΕΔ στην Ημαθία και έχει ένα μεγάλο εύρος αποδοχής στον κόσμο.

Ήταν ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Μιχάλη Χαλκίδη και μετά την αποχώρηση του επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Για τον Δήμο Βέροιας» παίρνει δημόσια θέση για τις εξελίξεις διατυπώνοντας και πάλι μια έντονα επικριτική θέση του έναντι του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και της διοίκησής του.

Παράλληλα όμως αφήνει ανοικτά και όλα τα ενδεχόμενα, δηλώντας έτοιμος και ενεργός σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές. Να είναι αυτός που θα μπει μπροστά, τώρα που η Νέα Δημοκρατία αναζητά ένα νέος και άφθαρτο πρόσωπο για να ηγηθεί ως εκπρόσωπός της για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Βέροιας;

Οι εξελίξεις τρέχουν και είναι θέμα χρόνου για να ξεκαθαρίσουν όλα εντός των προσεχών ημερών.

Η ΔΗΛΩΣΗ

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Σοφιανίδη, που ήδη στο facebook γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο, αναφέρει τα εξής:

Καλησπέρα σε όλους

Πριν από μια εβδομάδα περίπου ανακοίνωσα την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Μιχάλη Χαλκίδη που τελικά απεσύρθη.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι συνέβη αφού υπάρχει ανακοίνωση από τον επικεφαλής.

Θα πω ξανά πως έχω όραμα και στόχο και πολύ περισσότερο ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μου!!!

Αγαπητοί φίλοι η μη κάθοδος του συνδυασμού που είχαμε συγκροτήσει αφήνει τεράστιο κενό με αποτέλεσμα να δίνεται λευκή επιταγή στην σημερινή διοίκηση του Δήμου η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια της Πόλης και των χωριών του Δήμου μας.

Δεν βλέπω δυστυχώς κάτι να μπορεί να αλλάξει από τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια κινούνται στην μετριότητα.

Οι χαρακτηρισμοί μου δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικότητες τους τις οποίες σέβομαι αλλά με το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Έτσι το κρίνω κι αυτό ακούω κάθε μέρα από τους συνδημότες μου.

Για να μην σας κουράζω, ήθελα να ξέρετε πως ο σεβασμός και η συμπαράσταση που εισέπραξα όλο αυτό το διάστημα μου δημιουργεί μια ευθύνη ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Κι αυτός είναι ο λόγος που ταυτόχρονα με την αναμονή των εξελίξεων, παραμένω ενεργός με Αξιοπρέπεια αλλά και έτοιμος με Θέληση για προσφορά στον τόπο που ζούμε, στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Πιστεύω πως το οφείλουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *