ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μπαίνουν – βγαίνουν υποψήφιοι του Τζιτζικώστα (όλα τα ονόματα που θεωρούνται σίγουρα)

Μπαίνουν – βγαίνουν υποψήφιοι του Τζιτζικώστα (όλα τα ονόματα που θεωρούνται σίγουρα)

Ακόμη να κλείσει ο συνδυασμός του Απόστολου Τζιτζικώστα σε σχέση με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν «ζόρια» μέχρι να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός του 13 καθώς τόσοι είναι οι υποψήφιοι που χρειάζονται στο μάξιμουμ.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά κάποιοι υποψήφιοι, τη μια συμφωνούν και μπαίνουν, την άλλη βγαίνουν αποσύροντας την υποψηφιότητά τους.

Για παράδειγμα απέσυρε την υποψηφιότητά της, ο Βεροιώτισσα οδοντίατρος Μαρία Αλδάκου ενώ τα ίδια έγιναν και με υποψήφιο από την περιοχή της Αλεξάνδρειας που αρχικά είπε το πολυπόθητο «ναι» και στη συνέχεια το απέσυρε.

Μια που γράφουμε για την Αλεξάνδρεια να σημειώσουμε επίσης ότι παρατηρείται μεγάλη δυστοκία εύρεσης υποψηφίων και μέχρι στιγμής μόνο η γιατρός Σοφία Τζίλα φαίνεται να συνεχίζει ως υποψήφια και κανένα άλλο πρόσωπο από την περιοχή.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zoomerang.gr οι σίγουρες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα (εκτός απροόπτου), είναι:

Ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, που σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο κατεβαίνει ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, χρειάζεται «σταυρό» για την εκλογή του και όπως μαθαίνουμε σαρώνει με την αποδοχή που γνωρίζει από τον κόσμο σε όλη την Ημαθία.

Ετοιμάζεται το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα στην Ημαθία με υποψηφιότητες «βόμβες» σε άνδρες και γυναίκες (ονόματα)

Η Αντιδήμαρχος Βέροιας, Συρμούλα Τζήμα – Τόπη, μια νέα γυναίκα που κατέρχεται πρώτη φορά ως υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος και φαίνεται ότι θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών λόγω της συνεχούς συμπαράστασης που γνωρίζει από τον κόσμο της Ημαθίας.

Συρμούλα Τζήμα – Τόπη: «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα»

Η γλωσσολόγος Τζωρτζίνα Αθανασίου από τη Νάουσα που αποτελεί μια δυναμική εκπροσώπηση από την περιοχή έχοντας σημαντική αποδοχή και σε άλλες περιοχές της Ημαθίας.

Η γιατρός Σοφία Τζίλα από την Αλεξάνδρεια που μέχρι τώρα είναι η μοναδική υποψήφια από όλο το Ρουμλούκι.

Ο Βεροιώτης εκπαιδευτικός, Δημήτρης Πυρινός, σήμερα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας.

Η Βεροιώτισσα Λαμπρινή (Λίνα) Μέλιου, δικηγόρος ειδικευμένος στο εταιρικό δίκαιο.

Ο Βεροιώτης ασφαλιστής Δημήτρης Μαργαριτόπουλος, ένα πολύ δυνατό όνομα από τον χώρο της αγοράς είναι όπως μαθαίνουμε μια ακόμη προσθήκη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.

Οι Στέργιος Μπουρτζίλας και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης που ήταν υποψήφιοι με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στις προηγούμενες εκλογές.

Με άλλα λόγια πρόκειται για εννιά  (9) υποψήφιους και υποψήφιες, από τις 13 υποψηφιότητες που χρειάζεται στο μάξιμουμ ο συνδυασμός. Και λέμε στο μάξιμουμ διότι όταν πρόκειται για τον συνδυασμό του Τζιτζικώστα δεν γίνεται να μη πηγαίνει με τέρμα το κοντέρ και να συμβιβάζεται με τα ελάχιστα που απαιτούνται. Αυτά είναι για τους άλλους συνδυασμούς που λαχανιάζουν για να συμπληρώσουν τα ελάχιστα απαιτούμενα των υποψηφίων. Συνεπώς, στις επόμενες ημέρες που θα ακολουθήσουν θα πρέπει να αναμένουμε τη ανακοίνωση άλλων 4 ονομάτων ώστε να συμπληρωθεί ο συνδυασμός πριν πιάσουμε τον Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *