ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βέροια: Η Μαρία Αλδάκου για υποψήφια Δήμαρχος με τη Ν.Δ.;

Βέροια: Η Μαρία Αλδάκου για υποψήφια Δήμαρχος με τη Ν.Δ.;

Η πρόσφατη απόφαση της Μαρίας Αλδάκου, γνωστής οδοντογιατρού από τη Βέροια, να αποσύρει την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα ως περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας (όπως ήταν και στις προηγούμενες εκλογές), ενδεχομένως να σχετίζεται με τις νεοδημοκρατικές εξελίξεις για τον Δήμο Βέροιας.

Η Μαρία Αλδάκου είναι γνωστό τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με ευρύ κύκλο αποδοχής σε όλους τους πολιτικούς χώρους κι αυτός είναι  ο λόγος που στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ήταν ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των γυναικών – στελεχών που προτάθηκαν για να είναι υποψήφια βουλευτής. Αρνήθηκε όμως, όπως και άλλες γυναίκες – στελέχη από τη Βέροια φέρνοντας το κόμμα στη δύσκολη θέση των συμβιβασμών για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου σε ότι αφορά την περιοχή της Βέροιας.

Η Μαρία Αλδάκου όμως, που εκ φύσεως επιθυμεί να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχιμης πολιτικής, επανήλθε και τέθηκε στη διάθεση του Απόστολου Τζιτζικώστα για να είναι εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον συνδυασμό του. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το όνομά της «έπαιζε» δυνατά για τις εκλογές μέχρι προ ημερών που η ίδια δήλωσε την αποχώρησή της, χωρίς να αναφέρει δημοσίως τους λόγους της παραιτήσεώς της.

Πληροφορίες του zoomerang.gr αναφέρουν ότι στις προσπάθειες που γίνονται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας για την ανεύρεση μιας αξιοπρεπούς υποψηφιότητας για τον Δήμο Βέροιας έστω και με την προοπτική της επόμενης ημέρας ως ελάχιστο ζητούμενο (δηλαδή να μην τα παρατήσει εάν ηττηθεί), το όνομα της Μαρίας Αλδάκου συζητήθηκε εκτενώς και προτάθηκε από πολλές πλευρές των γαλάζιων συνισταμένων της Βέροιας.

Να είναι λοιπόν αυτός ο λόγος της αποχώρησης της Bεροιώτισας οδοντιάτρου από τον στίβο των περιφερειακών εκλογών; Μήπως για να τρέξει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών της Βέροιας ως επικεφαλής της γαλάζιας ομάδας;

Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε συντόμως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *