ΗΜΑΘΙΑ posted by

Αρχές Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός για τις «Πράξεις»

Αρχές Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός για τις «Πράξεις»

Αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστούν η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις Για Τη Μακεδονία» με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαστεργίου, τις θέσεις της για την Ημαθία καθώς και το σύνολο των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της, στην Π.Ε. Ημαθίας.

Για την ώρα ανακοινώθηκαν μόνο δυο υποψηφιότητες που είναι οι κ.κ. Φώτης Φωτιάδης και Παντελής Μηλιόπουλος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστέργιου, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης, επισκέφθηκε πρόσφατα την Ημαθία και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για τα έργα της διοίκησης Τζιτζικώστα στο νομό μας.

Είχε επίσης συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, με φίλους και τοπικά στελέχη του συνδυασμού του έκλεισε την επίσκεψή του με συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Χρήστου Παπαστεργίου στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας όπου έγινε δεκτός από την Πρόεδρο κ. Ε. Ατσάλου, παρουσία και του Αναπληρωτή Προέδρου της ΓΣΣΕ κ. Δ. Ταχματζίδη.

Εκεί ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία» ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν στον κόσμο της εργασίας στην Ημαθία και δήλωσε ότι επιθυμεί την θεσμική συνεργασία με κοινό στόχο την προώθηση λύσεων που θα αντιμετωπίζουν τα πολλά και δεδομένα προβλήματα του χώρου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *