ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η συμπαράσταση και το «ευχαριστώ» της Συρμούλας στο Νοσοκομείο Βέροιας για το σπουδαίο έργο που προσφέρει

Η συμπαράσταση και το «ευχαριστώ» της Συρμούλας στο Νοσοκομείο Βέροιας για το σπουδαίο έργο που προσφέρει

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Βέροιας πραγματοποίησε την Τετάρτη η Συρμούλα Τζήμα -Τόπη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον διοικητή του κ. Ηλία Πλιόγκα, τη διευθύνουσα κ. Δήμητρα Πραντσίδου, την τομεάρχισσα κ. Δήμητρα Βενιοπούλου και τη διοικητική διευθύντρια κ Χριστίνα Καραγιάννη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες και τις κλινικές. Συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Σε σχετική δήλωσή της, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, αναφέρει:

«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την υγεία. Η νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου μας είναι έργο πνοής επί Απόστολου Τζιτζικώστα. Υπερσύγχρονες δομές και εγκαταστάσεις προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Ημαθίας, χάρις στους ακούραστους εργαζόμενους, στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο και διαχρονικό ευχαριστώ!  

Στον χώρο του νοσοκομείου μας στεγάζεται και το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ, δομή κατά των εξαρτήσεων υψίστης σημασίας την οποία επίσης επισκέφτηκα. Επιτελεί τεράστιο έργο και συζητήσαμε για την προσεχή υλοποίηση του κέντρου ψυχικής υγείας, έργο επιβεβλημένο και απαραίτητο που θα ανακουφίσει τον νομό μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *