ΗΜΑΘΙΑ posted by

Λίνα Μέλιου: “Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικωστα”

Λίνα Μέλιου: “Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικωστα”

Με ανάρτησή της στα social media η δικηγόρος Λίνα Μέλιου ανακοινώνει κι επίσημα την υποψηφιότητά της, ως περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η νεαρή Βεροιώτισσα αναφέρει:

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη κου Απόστολου Τζιτζικωστα να συμμετέχω κι εγω ως υποψήφια στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογες.  Το πολιτικό μέγεθος, και η πορεία του ίδιου του Περιφερειάρχη και φυσικά του νυν Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κου Καλαϊτζίδη αποτέλεσαν για εμένα το πιο ασφαλές κριτήριο στην απόφασή μου.

Στην ηλικία των 35 ετών, ανήκω σε μια γενιά που μάθαμε από μικροί να διεκδικούμε και να μαχόμεθα σε συνθήκες δύσκολες και πρωτόγνωρες.

Με μοναδικό μου κίνητρο την πραγματική διάθεση για προσφορά στον τόπο μου, ελπίζω και εύχομαι να καταφέρω όσο το δυνατό περισσότερα για την Ημαθία.

Έναν τόπο ευλογημένο που έχει ακόμη τόσα πολλά να δώσει.

Συστρατεύομαι λοιπόν κι εγώ σε μια προσπάθεια άξια που έχει αρχίσει εδώ και χρόνια και έχει όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία.

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου που με χαρά και θέρμη υποδέχθηκαν την υποψηφιότητα μου αυτή.

Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι θα κάνω ο, τι μπορώ και με όλες μου τις δυνάμεις.

Για όσους δεν με γνωρίζουν, θα χαρώ τις επόμενες ημέρες να συναντήσω, να γνωρίσω, να με γνωρίσουν και να με εμπιστευθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συντοπίτες μου.

Όχι (προ)εκλογικά, αλλά ουσιαστικά….

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1988 και είμαι κόρη του Μέλλιου Χριστόδουλου και της Ταραμανλή Στυλιανής. Το έτος 2006 εισήχθην στην πρώτη μου επιλογή, τη Νομική Σχολή του ΔΠΘ, απ’ όπου και αποφοίτησα το έτος 2010 με βαθμό «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

Στη συνέχεια, το έτος 2011 ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου του ΑΠΘ τις οποίες ολοκλήρωσα το 2013, με βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ».

Από το έτος 2013 και μέχρι σήμερα, ζω και ασκώ μάχιμη δικηγορία στην Βέροια, έχοντας αποκτήσει τριβή με τα θέματα του τόπου μου, εμπειρία στον χειρισμό υποθέσεων και κυρίως επισταμένη γνώση των αναγκών και των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά.

Παρέχω με αφοσίωση και όλες μου τις δυνάμεις τις υπηρεσίες μου στις πόλεις της Βέροιας, της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Χαλκιδικής, ενώ σε διεθνές επίπεδο, συνεργάζομαι με εταιρίες και ιδιώτες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Τουρκία.

Παράλληλα, από την έναρξη της επαγγελματικής μου πορείας, έχω παρακολουθήσει, τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό, πλήθος ημερίδων, συνεδρίων και επιμορφώσεων ιδίως στο χώρο του εμπορικού και οικονομικού δικαίου, ενώ συμμετέχω ενεργά σε διαβουλεύσεις σχεδίων νόμων που άπτονται της τοπικής κοινωνίας και του αντικειμένου μου.

Γνωρίζω επτά ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά, ρώσικα, τούρκικα, ισπανικά).

Είμαι πιστοποιημένη διαχειρίστρια αφερεγγυότητας, ενώ παράλληλα έχω ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωσή μου στην προστασία προσωπικών δεδομένων, απασχολούμενη ως DPO σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Το έτος 2021 διορίσθηκα κατόπιν διαγωνισμού ως έμμισθη δικηγόρος στην Υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, θέση την οποία υπηρετώ με τιμή.

Τέλος, έχω διδάξει στο Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας καθώς και στη Σχολή Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Πανόραμα Βέροιας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε ήδη από την φοιτητική μου πορεία καθώς συμμετείχα ενεργά ως στέλεχος φοιτητικής παράταξης, ενώ σε τοπικό επίπεδο συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, χαίροντας εμπιστοσύνης σημαντικής μερίδας συμπολιτών μου.

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Τσικίνα, Υπάλληλο της ΔΟΥ Βέροιας, και μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας σήμερα πέντε και δύο ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *