ΒΕΡΟΙΑ posted by

Στον Κώστα Παλουκίδη στρέφεται η ΝΔ για τον Δήμο Βέροιας

Στον Κώστα Παλουκίδη στρέφεται η ΝΔ για τον Δήμο Βέροιας

Χωρίς να την απασχολεί η “αχίλλειος πτέρνα” του

Το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να καταλήγουν (εάν δεν κατέληξαν ήδη…) οι συζητήσεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του Παύλου Παυλίδη προκειμένου να είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος που θα στηρίξει το κυβερνητικό κόμμα για τον Δήμο Βέροιας, οδηγούν τους γαλάζιους προύχοντες της Ημαθίας σε αναζήτηση άλλων λύσεων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του zoomerang.gr και ενώ στενεύουν ασφυκτικά τα περιθώρια και οι προθεσμίες που έχει δώσει ρητά η κεντρική διοίκηση της ΝΔ για την «σώνει και ντε» ανεύρεση υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας, τα τοπικά κομματικά στελέχη που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στραφεί σε άλλες λύσεις και μια από αυτές αναφέρεται στο πρόσωπο του βεροιώτη μηχανικού Κώστα Παλουκίδη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Παλουκίδης αποδέχεται «άνευ προϋποθέσεων» την πρόταση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ήδη ξεκίνησε διερευνητικές επαφές με στελέχη για τη στελέχωση του συνδυασμού του και την υποστήριξη του αγώνα του.

Ο Κώστας Παλουκίδης είναι και σήμερα δημοτικός σύμβουλος Βέροιας καθώς εκλέχθηκε με τον συνδυασμό της Γεωργίας Μπατσαρά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ακολούθησε ο συνδυασμός της Μπατσαρά με τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, ο Κώστας Παλουκίδης έγινε αντιδήμαρχος Πολεοδομίας καθώς και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ. Θέσεις από τις οποίες αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας δηλώσεων που είχε κάνει και με τις οποίες αναφέρονταν στο «θετικό» πρόσημο που κατά την άποψή του είχε η οικονομική πολιτική της Χούντας του 1967.

Κι αυτό είναι μια παράμετρος που ενδεχομένως θα αρέσει σε μερίδα ψηφοφόρων και σε τμήμα του ακροατηρίου της Νέας Δημοκρατίας, ενδεχομένως όμως να αποτελέσει και μια αχίλλειο πτέρνα ή ένα σοβαρό βαρίδιο στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα του, όπου ο χαρακτήρας του «χουντικού» ίσως θα χρησιμοποιηθεί από τους αντιπάλους του κι αυτό σίγουρα θα τον αδικήσει σε σχέση με τις γνώσεις που διαθέτει και τα όσα μπορεί να προσφέρει στην αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Βέροιας.

Αυτά όμως δεν φαίνεται να απασχολούν την επιλογή της ΝΔ για τον υποψήφιο που θέλει να υποστηρίξει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας καθώς οι προθεσμίες τελειώνουν και δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες επιλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *