ΝΑΟΥΣΑ posted by

Δήμος Νάουσας: Ένα  βήμα μπροστά ο Νικόλας Καρανικόλας

Δήμος Νάουσας: Ένα  βήμα μπροστά ο Νικόλας Καρανικόλας

Ένα βήμα μπροστά, τουλάχιστον, βρίσκεται ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας σε σχέση με τους άλλους συνυποψήφιούς του για τον Δήμο Νάουσας.

Χαρακτηριστική ένδειξη της υπεροχής του είναι και η εκτίμηση ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νάουσας δύσκολα θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν το μάξιμουμ του αριθμού των υποψηφίων που μπορούν να έχουν στα ψηφοδέλτιά τους και μάλλον θα περιοριστούν σε «λειψά» ψηφοδέλτια και θα συμβιβαστούν με αυτό καθώς η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 31 Αυγούστου 2023.

Μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπάρχουν και απόψεις που ερμηνεύουν την υπεροχή του Νικόλα Καρανικόλα με νίκη και επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή. Νωρίς είναι για τέτοια σενάρια κατά την άποψή μας, ειδικά όταν μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον άλλες τρεις υποψηφιότητες.

Εκτός από το συνδυασμό ΕΝΑ ΜΑΖΙ του Νικόλα Καρανικόλα, είναι και ο συνδυασμός ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ του Νίκου Κουτσογιάννη, είναι η υποψηφιότητα του Γρηγόρη Μαρκοβίτη και είναι σίγουρο ότι συνδυασμό θα κατεβάσει στο Δήμο Νάουσας και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα απογίνει με τους άλλους τρεις συνδυασμούς μέχρι τα τέλη Αυγούστου και βλέπουμε.

Όπως και να έχει όμως, το προβάδισμα  του Νικόλα Καρανικόλα είναι εμφανές από τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *