ΒΕΡΟΙΑ posted by

Υποψηφιότητα και δεσμεύσεις για τον Δήμο Βέροιας ανακοίνωσε ο Κώστας Παλουκίδης

Υποψηφιότητα και δεσμεύσεις για τον Δήμο Βέροιας ανακοίνωσε ο Κώστας Παλουκίδης

Την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής για τον Δήμο Βέροιας ανακοίνωσε ο Κώστας Παλουκίδης, πρόεδρος του ΤΕΕ Ημαθίας και εν ενεργεία ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας.

Στην δήλωσή του ο κ. Παλουκίδης αναφέρει μεταξύ άλλων:

Με οδηγό και όραμά μας τη Βέροια των επόμενων γενεών καταθέτουμε με αίσθημα ευθύνης την υποψηφιότητά μας για τον Δήμο, με σκοπό να εργαστούμε για να επιτύχουμε αυτά τα μεγάλα που επί 16 χρόνια δεν κατάφερε η σημερινή διοίκηση και φυσικά ούτε πρόκειται να τα καταφέρει στα επόμενα πέντε. Κουραστήκαμε στη Βέροια να βλέπουμε μια συμβατική, αναποτελεσματική διοίκηση χλιαρής απορροφητικότητας και μηδενικής φαντασίας, την ίδια ώρα που άλλοι Δήμοι στη χώρα κατάφεραν πολλά περισσότερα στην πρώτη τους κιόλας θητεία, ακριβώς επειδή κατανόησαν τις διαδικασίες προς τα εθνικά και ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων και πόρων που περιμένουν να αξιοποιηθούν.

Εμείς, δεσμευόμαστε για μια Βέροια που θα αξιοποιεί όλον τον πλουτοπαραγωγικό της ιστό και το ανθρώπινο δυναμικό της, με στόχο υποδομές και ανάπτυξη για όλες και όλους. Στην πόλη και στα χωριά, στα βουνά και στον κάμπο. Με φρέσκες ιδέες και πρόσωπα, που θα επανεμπνεύσουν το δικαίωμα της συμμετοχής στα κοινά, σε έναν Δήμο που θα ανήκει σε όλους και θα πάψει να είναι ορμητήριο προσωπικών και ιδιωτικών συμφερόντων. Δεσμευόμαστε ότι μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, ώρα της κρίσιμης επιλογής, θα κάνουνε τα αδύνατα δυνατά ώστε να πείσουμε τον κόσμο για την ανάγκη μιας νέας πορείας στον Δήμο Βέροιας. Έναν τόπο κι ένα κόσμο που δεν αξίζει τη στασιμότητα και τη διαχειριστική λογική, αλλά δικαιούται τα καλύτερα από τους καλύτερους. Έναν τόπο κι ένα κόσμο που αξίζει και θα καταφέρει να έχει μια διοίκηση αντάξια των καιρών και των αναγκών, με γνώση της ευρωπαϊκής πραγματικότητας, ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες με ευρεία κοινωνική συμμετοχή, όραμα και θέληση να αποκτήσουμε επιτέλους τον Δήμο Βέροιας που μας αξίζει!

Κώστας Παλουκίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *