ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βέροια: Ο Κώστας Παλουκίδης κατεβάζει «οριακό» συνδυασμό, στοχεύοντας στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Βέροια: Ο Κώστας Παλουκίδης κατεβάζει «οριακό» συνδυασμό, στοχεύοντας στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Έτοιμος να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του, φέρεται ότι είναι ο Κώστας Παλουκίδης ο οποίος δείχνει να επιμένει με την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Βέροιας και να συνεχίζει έναν αγώνα που επίσημα τον ξεκίνησε μόλις στις 13 Αυγούστου 2023 όταν και ανακοίνωσε τη εναρκτήρια διακήρυξη αρχών και στόχων της προσπάθειάς του.

Η υποψηφιότητα του Κώστα Παλουκίδη, σύμφωνα με τους ψιθύρους της Βεροιώτικης πολιτικής πιάτσας, ΔΕΝ θα έχει την επίσημη υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας πολλά στελέχη της οποίας έχουν ήδη εκδηλώσει πρόθεση στηρίξουν τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη αλλά και να συμμετέχουν σε αυτό ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι ίδιες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Κώστας Παλουκίδης δεν θα καταφέρει τελικά να παρουσιάσει έναν συνδυασμό πλήρη σε σχέση με το μάξιμουμ τους αριθμού των υποψηφίων που δικαιούται να έχει ένας υποψήφιος Δήμαρχος αλλά θα περιοριστεί μόνο στα όρια που απαιτούνται για είναι έγκυρος ένας συνδυασμός.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Βεροιώτης πολιτικός μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος Βέροιας δηλώνει αισιόδοξος ότι μπορεί να τα καταφέρει, βάζοντας αρχικό στόχο να είναι ανάμεσα στους «δύο» που θα προκριθούν για τη δεύτερη Κυριακή.

Μετά, όπως θεωρεί, «όλα παίζονται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *