ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Τους πρώτους υποψήφιους στη Δ.Ε. Πλατέος παρουσίασε η Δώρα Κουρκουτά

Τους πρώτους υποψήφιους στη Δ.Ε. Πλατέος παρουσίασε η Δώρα Κουρκουτά

Το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2023 η υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας του συνδυασμού “Μαζί αλλάΖΟΥΜΕ” Δώρα Κουρκουτά παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού της στη Δ.Ε. Πλατέος. Διαβάστε τα ονόματα και την ομιλία της Δώρας Κουρκουτά ενώ θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ με εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

  1. Αθανασιάδης Ηλίας του Χρήστου, Νοσηλευτής με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας
  2. Αναδολού Παναγιώτα του Αποστόλου, Οικιακά
  3. Αντωνίου Χαράλαμπος του Ιωάννη, Συνταξιούχος
  4. Ασικίδης Κωνσταντίνος του Σάββα, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  5. Βολογιάννη Ασπασία του Γεωργίου , Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων-Ελεύθερη επαγγελματίας
  6. Γελαδάρης Σωτήριος του Αντωνίου, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  7. Γιακιτζόγλου Λάζαρος του Δημητρίου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Διαιτητής Ποδοσφαίρου
  8. Γκαλτσίδης Σπυρίδων του Αναστασίου, Διοίκηση Επιχειρήσεων
  9. Δημητριάδης Χαράλαμπος του Αργυρίου, Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων
  10. Δημητρίου Αναστασία του    Αντωνίου ,Οικιακά
  11. Διούδη Μαρία του Δήμου, Ιδιωτική Υπάλληλος
  12. Ζουρνατζής Πρόδρομος του Σάββα, Αγρότης
  13. Θεοδωρίδης Θεόδωρος του Αναστασίου, Αγρότης-Ελεύθερος Επαγγελματίας
  14. Ιακωβίδου Ελένη του Γεωργίου, Οικιακά
  15. Καρτασιάδου Δήμητρα του Στυλιανού, Αισθητικός
  16. Κασνακίδης Βασίλειος του Δήμου, Αστυνομικός, Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Τρικάλων
  17. Κιρκιλιανίδης Ιωάννης του Παναγιώτη, Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος
  18. Κουζιώρτης Θωμάς του Νικολάου, Αγρότης
  19. Κουμπρίδης Λάζαρος του Ιορδάνη, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  20. Κυτούδης Μόσχος του Χρήστου, Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος ΤΟΕΒ Τρικάλων
  21. Λιακόπουλος Αθανάσιος του Διονυσίου, Αγρότης
  22. Λουκά Σοφία του Γεωργίου, Ιδιωτική Υπάλληλος
  23. Μουσκεφτάρας Νικόλαος του Θωμά, Πτυχίο Φυσικοθεραπείας και μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου
  24. Μπαμπαλής Κωνσταντίνος του Βασιλείου, Αστυνομικός
  25. Μπλογκούρας Κωνσταντίνος του Χρήστου, Στρατιωτικός
  26. Πανοδήμος Γεώργιος του Ελευθερίου, Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων
  27. Περηφανόπουλος Νικόλαος του Διονυσίου, Τεχνικός Μηχανημάτων Έργων
  28. Πετρίδης Παντελής του Κωνσταντίνου. Στρατιωτικός
  29. Ρούπακα Μαρία του Παναγιώτη, Ελεύθερη επαγγελματίας
  30. Σερίμη-Δερελή Χρυσάνθη του Αποστόλου, Εργάτης Γης-Αλιέας
  31. Τζιούρα Όλγα του Κωνσταντίνου, Διοίκηση Επιχειρήσεων
  32. Τσεκούρας Αθανάσιος (Σάκης) του Ιωάννη, Ελεύθερος Επαγγελματίας
  33. Τσιλιόπουλος Αντώνιος του Κυριάκου , Αρτοποιός
  34. Τσολάκης Χαράλαμπος του Θωμά, Βιβλιοθηκονόμος, Συνταξιούχος, Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου
  35. Φωτογιαννοπούλου Μαρκέλλα  του Οδυσσέα, Ιδιωτική Υπάλληλος

Ομιλία της Δώρας Κουρκουτά

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Πιστοί στην αρχική μας δέσμευση ότι θα παρουσιάσουμε τους υποψηφίους μας  κατά ΔΕ, για να δώσουμε δείγμα γραφής του τρόπου που επιθυμούμε να διοικήσουμε, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος, που αποτελεί τον Ομφαλό του Δήμου μας, λόγω της σημαντικής γεωγραφικής της θέσης, της υψηλής γεωργικής παραγωγικής ανάπτυξης και του αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει σε όλους τους τομείς.

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη, γιατί βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση του Ψηφοδελτίου της Νίκης της 8ης Οκτωβρίου2023.Είμαι, επίσης, ιδιαίτερα χαρούμενη, που σήμερα εδώ, στο δικό σας τόπο,  βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί προβληματισμοί και κοινά οράματα για το μέλλον και την προκοπή του τόπου μας και που θα ανακοινώσω υποψηφίους που συντάχθηκαν μαζί μου, για να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην αδιαφορία, στην ανευθυνότητα, στην παρακμή και στην οπισθοδρόμηση. Ο Δήμος που θέλουμε να ανανεώσουμε ριζικά, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου. Πρέπει να είναι επίτευγμα της σύνθεσης ιδεών και της συνεργασίας των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου.

Είναι αλήθεια ότι όλοι μας για χρόνια υπήρξαμε θεατές του κατήφορου που ακολουθούσε η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας. Ήρθε η ώρα, όμως , ενεργοποιώντας  το ανθρώπινο δυναμικό αυτού του τόπου καθώς και τις παραγωγικές του δυνάμεις να αξιοποιήσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτει ο Δήμος μας, όχι μόνο στη ΔΕ Πλατέος, αλλά σε όλη την επικράτειά του. Ήρθε η ώρα να μετατρέψουμε την αδιαφορία σε συμμετοχή, την ανευθυνότητα σε ευθύνη και τον λήθαργο σε εγρήγορση. Ήρθε η ώρα, να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας παρέχει η πολιτεία και να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, που δεν είναι λίγα, και να εργαστούμε σκληρά, ώστε να μετατρέψουμε τα μειονεκτήματα σε ευκαιρίες.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας, ιδιαίτερα των νέων που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν , για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, και να στηρίξουμε τα όνειρα των παιδιών μας, που «ανδρώνονται» σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας. Σε καμιά περίπτωση δεν διακατεχόμαστε από υπεροψία και μεσσιανισμό. Διακατεχόμαστε, όμως, από αγάπη για τον τόπο, πίστη στις δυνατότητές μας και απίστευτη όρεξη για δουλειά.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ανακοινώσει το πρόγραμμά του Συνδυασμού μας, το οποίο θέσαμε στην κρίση σας με στόχο την επικοινωνία μας σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Ενός σοβαρού και έντιμου προεκλογικού αγώνα, που είμαστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει στη Νίκη του ΝΕΟΥ, της ΕΛΠΙΔΑΣ, της ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ και στην καταδίκη του ΠΑΛΙΟΥ, της ΠΑΡΑΚΜΗΣ του ΤΕΛΜΑΤΟΣ.

Και για μια ακόμη φορά –αν και στο νου μου έρχεται η φράση «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»- καλώ τον απερχόμενο Δήμαρχο σε ανοιχτό διάλογο για τη διοίκηση, τα προβλήματα και τους προβληματισμούς μας για το Δήμο Αλεξάνδρειας καθώς και τους Αντιδημάρχους για ενημέρωση σε θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Σήμερα, εδώ, στην έδρα της ΔΕ Πλατέος, υπόσχομαι ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να αποκτήσουν τα χωριά μας την αίγλη που τους αξίζει. Για να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε ένα ανθρώπινο, από κάθε άποψη, περιβάλλον. Για να αποδείξουμε στην απερχόμενη διοίκηση τα λάθη και τις παραλείψεις της και για να αισθανθούν οι συμπολίτες μας την ικανοποίηση ότι δεν έκαναν λάθος στην επιλογή τους. Γιατί οι πολίτες είναι πλέον ώριμοι, ενημερωμένοι, συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι να ακολουθήσουν το πρόγραμμά μας. Γιατί η εποχή των νέων τεχνολογιών, της παγκοσμιοποίησης και της κλιματικής αλλαγής δεν δικαιολογεί εφησυχασμό.

Γι αυτό δεν υπάρχουν διλήμματα. Υπάρχει Μονόδρομος!!! Γιατί Μαζί ΑλλάΖΟΥΜΕ!

1 Comment

  • ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΥ ΕΙΠΕ AΝΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ . ΥΠΟΥΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΘΥΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΡΟΣΤΟΣΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ . ΕΛΠΙΔΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΜΕΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *