ΗΜΑΘΙΑ posted by

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Ημαθία ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος

Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Ημαθία ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Ημαθία θα είναι ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος.

Ο κ. Μαργαριτόπουλος έκανε δήλωση για την υποψηφιότητά του, τους στόχους του και παρουσίασε το βιογραφικό του.

Διαβάστε:

Αγαπητοί  και Αγαπητές συντοπίτες Ημαθιώτες  και Ημαθιώτισσες,

Με βαθιά επίγνωση της ευθύνης μου απέναντί σας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση-πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας, Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη, να συστρατευτώ ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στη νέα προσπάθεια του συνδυασμού ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ να αναδείξει την Κεντρική Μακεδονία και την Ημαθία στην πρωτοπορία της ελληνικής περιφέρειας.

Καταλυτικός λόγος για την απόφασή μου αυτή, είναι πως η πρόταση αυτή ήρθε από έναν άνθρωπο που έχει όραμα για την Κεντρική Μακεδονία και αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα χρόνια ως Περιφερειάρχης πορεύτηκε με ειλικρίνεια, εντιμότητα και περισσό ζήλο ώστε η Περιφέρειά μας να κάνει βήματα μπροστά.

Ένα όραμα που στηρίζεται πρώτα απ’ όλα στην πλήρη αντίληψη των προβλημάτων, χρόνιων πολλές φορές, που ταλανίζουν την Περιφέρειά μας. Έχει σχέδιο για την αντιμετώπισή τους και κυρίως εφικτές και εφαρμόσιμες λύσεις που δεν στοχεύουν πρωτίστως στον εντυπωσιασμό και την θεαματική επικοινωνία, αλλά στη μόνιμη και λειτουργική επίλυσή τους.

Γεννήθηκα και κατοικώ στη Βέροια και είμαι απόφοιτος Λυκείου. Είμαι επιχειρηματίας και εδώ και 20 χρόνια διοικώ ένα μεγάλο ασφαλιστικό πρακτορείο με πελάτες και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στα δίκτυα τηλεφωνικών κέντρων ως επίσημος συνεργάτης της NOVA και της ELPEDISON.

Η απόφασή μου να συμμετάσχω ενεργά στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές συνδέεται με τη διάθεσή μου να προσφέρω στην Ημαθία και τους ανθρώπους της και λήφθηκε ύστερα από ώριμη σκέψη με μόνο γνώμονα την καθαρή μου αγάπη για τον τόπο μας.

Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Μανωηλίδου, Μηχανολόγο Μηχανικό και έχουμε 2 κόρες. Για την οικογένεια μου και για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη αξία στη ζωή είναι η προσφορά στο συνάνθρωπο! Με αυτή γαλουχήθηκα και με αυτή μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Όντας έμπειρος επαγγελματίας γνωρίζω καλά τους κανόνες της αγοράς και της οικονομίας, πως δημιουργείται η ανάπτυξη μέσα από μεθοδική δουλειά, συνεργασίες και συνέργειες στο πλαίσιο σχεδιασμού και διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία. Τη γνώση αυτή επιθυμώ να την προσφέρω στην προσπάθεια για ανάδειξη της Ημαθίας σε προνομιούχα θέση, εκεί που όπως ο ίδιος πιστεύω, δικαιωματικά της αξίζει ως ένας χαρισματικός τόπος που συνδυάζει πολλές αναξιοποίητες αρετές.

Η πολύχρονη εμπειρία μου ως επιχειρηματίας, η κοινωνική μου δράση και η αγάπη μου για τον τόπο μας  αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι αν εκλεγώ θα υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δίκαια αιτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και τα συμφέροντα του όμορφου και ιστορικού νομού μας.

Σε λιγότερο από 2 μήνες θα έχουμε μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, που αφορά το μέλλον και την προοπτική της Περιφερείας μας και του νομού μας, με τη βοήθειά σας δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *