ΝΑΟΥΣΑ posted by

Νάουσα: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ν. Κουτσογιάννη, ο λογιστής Γιάννης Σιμήνος, από το Αγγελοχώρι

Νάουσα: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Ν. Κουτσογιάννη, ο λογιστής Γιάννης Σιμήνος, από το Αγγελοχώρι

Στην «πολύτιμή» επαγγελματική και πολιτική εμπειρία του Γιάννη Σιμήνου, που αποφάσισε να ενταχθεί στον συνδυασμό «Κοινός Τόπος» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέρεται ο επικεφαλής του συνδυασμού και πρώην Δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης.

Ο Γιάννης Σημίνος είναι γνωστός λογιστής στην περιοχή της Νάουσας και της περιοχής , με έδρα το Αγγελοχώρι όμως είναι και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας του νομού Ημαθίας συμμετέχοντας και στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

«Η πολύτιμη επαγγελματική και πολιτική εμπειρία του αποτελούν σημαντικό αρωγό της ομάδας του ‘Κοινού Τόπου’ από το 2014. Ο Γιάννης αναγνωρίζει την επί διοίκησης μας προσπάθεια εξορθολογισμού των οικονομικών του Δήμου Νάουσας με τη μείωση εξόδων για κινητά τηλέφωνα αιρετών (8.500 ευρώ/χρόνο), την εισαγωγή κανονισμών αντιτίμων χρήσεως δημοτικών χώρων, τη δημιουργία ΚΑΕ εσόδων ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

Προσπαθήσαμε να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές του Δήμου ώστε να έχουν απέναντι τους έναν συνεπή αντισυμβαλλόμενο που τους στηρίζει, μια εικόνα που αμαυρώθηκε από τη στάση της σημερινής Διοίκησης καθώς πληθώρα επαγγελματιών διεκδικούν οφειλόμενα λόγω της αναξιοπιστίας της…” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του Νίκου Κουτσογιάννη, με την οποία καλωσορίζει τον Γιάννη Σιμήνο, στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *